Prints Williami ja ta praeguse naise eluteed oleks võinud lahku viia?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja ta naine Kate Middleton, nüüdne Cambridge`i hertsoginna pulmapäeval 2011. aasta aprillis
Prints William ja ta naine Kate Middleton, nüüdne Cambridge`i hertsoginna pulmapäeval 2011. aasta aprillis Foto: SCANPIX

Suurbritannia ajakirjanik ja õukonnaelu asjatundja Marcia Moody avaldas raamatu, milles paljastab prints Williami ja ta nüüdse abikaasa, Cambridge`i hertsoginna Catherine`i suhtekriisi 2007. aastal, mis oleks nad võinud alatiseks lahku viia.

Printsi ja ta kallima Catherine «Kate» Middletoni halvenevast suhtest olid tabloidid siis kirjutanud juba pikka aega, kirjutab The Sun.

Meedia oli nende elu kajastanud alates sellest kui mõlemad õppisid Šotimaal St. Andrewsi ülikoolis.

Kate`ile oli pidevalt avalikkuse vaateväljas olemine stressi tekitav ning sellest tekkisid ka paariprobleemid.

Lõpuks jõudsid kõmufotograafid jälile, et paar läks lahku ning printsi nähti pidutsemas ööklubis poolalasti naistest ümbritsetuna.

Kate lendas kohe pärast printsist lahku minemist koos emaga Iirimaale Dublinisse puhkama. William aga hakkas pärast lahkuminekut tarbima alkoholi ja pidutsema.

Paari lahkuminekust ei oldud avalikult teatatud, kuid ühes Londoni ööklubis oli prints hüüdnud lauale hüpates, et ta on nüüd vaba.

Kõmuajakirjanikud jõudsid selle jälile ning kirjutati, et Williamil ei ole enam pruuti.

Kate kolis õe Pippaga kokku elama ning nad hakkasid külastama seltskonnaüritusi. Ajakirjanike sõnul nägi Kate õnnelikum välja kui varem.

Kate nautis vallalisust ning William keskendus sõjaväekarjäärile. Lahus oldud ajal kaalusid mõlemad, kas suhet tasub jätkata või mitte.

Nad leidsid, et tasub ning 2007. aasta sügisel lendasid nad puhkama Seišellidele, et oma suhte seisust selgust saada.

Nende suhe hakkas uuesti soojenema ning Kate`ist sai uuesti ametlikult prints Williami kallim.

Nad langetasid otsuse, et paari järgmise aasta jooksul ei võta nad kõneaineks abiellumiste ega pere loomist.

«Olime alles eneseotsingute faasis ning ei teadnud täpselt, mis meie jaoks õige on. Samas tahtsime ka oma isikliku ruumi piirid paika panna. Lõpuks laabus kõik,» meenutas prints.

Kolm aastat hiljem 2010. aastal teatasid nad oma kihlusest. 2011. aasta aprillis abiellusid prints William ja Kate Middleton Londonis. Nende laulatustseremooniat Westminster Abbeys jälgisid televisiooni vahendusel miljonid inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles