Galerii: Eesti tennisemeistrivõistluste naiste üksikmängu finaal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti tennisemeistrivõistluste naiste üksikmängu finaalis alistas Eva Paalma tund ja 15 minutit kestnud mängus Tatjana Vorobjova 6:3, 6:2 ja kaitses mullust meistritiitlit.

Esimeses setis murdis Eva Paalma vastase pallingu ja suutis oma servi hoida. Eduseisul 5:3 suutis ta teistkordselt murda Vorobjova pallingu ning alustada teises setis servimist. See andis taas initsitatiivi Paalmale, kelle ründelöögid olid vastase omadest täpsemad ning samuti eksis ta vähem. Kuigi kaotusseisul 1:5 suutis Vorobjova esimest korda murda Paalma servi, andis ta kohe ära enda pallingu ja sellega ka mängu.

«Algul oli plaan mängida agressiivselt, kuid ilm oli tuuline ning seetõttu püüdsin olla pigem stabiilne,» rääkis Paalma mänguplaanist. «Vastane aitas ka vigadega kaasa, poolfinaalis avaldas Birgit Burk visamat vastupanu.» Paalma oli meistritiitli üle sama õnnelik kui eelmisel aastal. «Võiks arvata, et esimene tiitel on magusam, aga praegu on küll sama hea tunne kui mulluse võidu järel,» ütles Paalma, kes järgmisena mängib kahel ITF-i rahvusvahelisel turniiril. Kuid esialgu on tal ees veel Eesti meistrivõistluste paarismängude finaalid ja võimalus tulla kolmekordseks võitjaks.

Meeste paarismängu finaalis võitsid Markus Kerner ja Morten Ritslaid aktiivsest mängust juba loobunud Oskar Saarne ja Mihkel Koppeli 6:3, 4:6, 6:2. Ka Kerneril ja Ritslaiul on võimalus üks kuld lisaks võita, sest esimene neist osaleb homme üksikmängu finaalis, teine aga täna õhtupoolikul segapaarismängu finaalis (koos Paalmaga).

Õhtul selgus, et Paalma ja Ritslaid teenisidki teise kulla, kui alistasid segapaarismängu finaalis Annemai Mutso ja Ott Ahoneni 6:1, 6:2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles