Winny Puhh valitseb maailma veidramate bändide edetabelit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winny Puhh esines disainer Rick Owensi moeetendusel Pariisi moenädalal
Winny Puhh esines disainer Rick Owensi moeetendusel Pariisi moenädalal Foto: SCANPIX

Veebisait weirdestbandintheworld.com reastab jooksvalt maailma kõige veidramad bändid ning hetkel juhib edetabelit Pariisi moenädalal esinenud Winny Puhh.

Weird 100 nimekiri kujuneb vaatamiste alusel ja Winny Puhh on esikohal olnud juba kolm kuud.

«Eesti punkrokkbänd Winny Puhh taaslõi Pariisi moenädalal oma Eurovisiooni prooviesinemise,» kirjutab leht. «Me pole veel kuulnud, palju päid seal plahvatas, kuid oletame, et number oli suur.»

Veebisait peab etteastet tõeliselt imeliseks ning mainib, et esinemisele järgnenud nädalal oli Winny Puhh moeajakirjanike ja blogijate seas teema number üks.

«Enamik neist paistis esitust nautivat, kuid üks vaene kutt ajakirjast GQ sai vist eluaegse trauma. «Ma ei mõista, mida need karvased rokkarid Rick Owensi show'l tegid,» kurtis ta. Mina ei mõista aga seda, kes kurat maksaks tuhandeid dollareid, et välja näha nagu metalfestivali lavatööline? Tõsiselt ka, see modell pildi esiplaanil näeb välja, nagu ta oleks Trent Reznori võimlakapi taganurgast mingid hõlstid leidnud,» kirjutas veebisait.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles