«Robbie Williams – Live in Tallinn» projekti režissöör on Peeter Rebane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit ja Peeter Rebane esitlesid Fox Bros veine.
Priit ja Peeter Rebane esitlesid Fox Bros veine. Foto: Viktor Burkivski

20. augustil Tallinna Lauluväljakul toimuvast Robbie Williamsi showst valmib laulja sellesuvise turnee ainus ametlik kontsertfilm «Robbie Williams – Live in Tallinn». Eesti ajaloos ainulaadse projekti kallal teeb tööd ligi 100 oma ala tippspetsialisti nii Eestist kui välismaalt.

«Robbie Williams – Live in Tallinn»projekti režissööri Peeter Rebase sõnul ei ole ühes kohas nii suurt produktsiooni nagu 20. augustil lauluväljakul Eesti ajaloos veel tehtud.

«Projekti on kaasatud valdav osa oma ala tipptegijad Eestist, kellel on suurürituste nagu Eurovisiooni, iluuisutamise Euroopa meistrivõistluste, Otepää MK-etapi või Euroopa Filmiakadeemia auhindade gala filmimise läbi selleks piisavalt kogemusi.»

«Hoolimata sellest, et kasutame näiteks enamust vabadest Eesti tippoperaatoritest,oleme sunnitud lisaks värbama kaameramehi ka teistest riikidest – sealhulgas USAst, Inglismaalt, Soomest ja Rootsist. Väga oluliseks partneriks on meil selle väljakutsuva projekti raames ERR oma tehnika ja inimestega,»kommenteeris Rebane. 

Kontsertfilm «Robbie Williams – Live in Tallinn»valmib produktsioonfirmade The Factory ja Done And Dusted koostöös. Kontsertfilmi režissöörideks on Russell Thomas ja Peeter Rebane.

Rebase sõnul on Russell Thomase puhul tegemist valdkonna ülima tipuga, keda on usaldanud oma loomingu filmilindile jäädvustamiseks teiste seas näiteks U2, Bjork, Muse, Janet Jackson, Depeche Mode, Green Day, Justin Bieber, Kylie Minogue, Pink, Coldplay, George Michael jpt.

«Jälgisime koos Russelliga Robbie tuuri avakontserti Dublinis ning sel nädalal kohtusime taas Londonis, et vaadata Robbie esinemist Wembley staadionil ja arutada Tallinna show filmimisega seonduvat. Ta on väga sümpaatne ja loomult lihtne inimene, kellega õnnestus hea kontakt saada, mis aitab kindlasti kaasa meie koostööle selle põneva projekti kallal. Lähipäevil tuleb Russell Eestisse, et oma silmaga meie lauluväljakut vaadata,»märkis Rebane.

Robbie Williamsi 2013. aasta turnee ainsa kontsertfilmi produtsendiks on 15 aastat sellel alal töötanud ning BAFTA ja Grammy auhindadele nomineeritud Melanie Fletcher, kes muu hulgas töötas Londoni olümpiamängude ava- ja lõpptseremoonia ülekande produtsendina.

Rebase sõnul on tal au töötada sellise professionaaliga. «Melanie kogemused selliste staaride nagu The Rolling Stonesi ja Adele’i esinemiste ning  ka näiteks Victoria’s Secret'i ja Londoni Olümpiamängude avatseremoonia televersioonide valmimisel garanteerivad, et Robbie Tallinna show puhul allahindlusi ei tehta,»lisas ta.

«Robbie Williams – Live in Tallinn»loovjuht on Willie Williams ja valguskunstnik Allen Branton, kes on mõlemad ühed parimatest spetsialistidest maailmas ning töötanud paljude teiste seas näiteks Iiri bändi U2 maailmaturneedega.

Robbie Williams on esimene maailmastaar, kes filmib oma kontserti Tallinnas ning 20. augustil avaneb igal kontserdikülastajal suurepärane võimalus jäädvustada end maailma muusikaajalukku.«Ma pole kunagi Eestis käinud ning olen põnevil, et minu uus hiilgav show filmitakse Eesti taasiseseisvuspäeval,»ütles Robbie Williams.

Briti edukaim sooloartist Robbie Williams esineb Tallinna Lauluväljakul taasiseseisvuspäeval, 20. augustil. Tallinna show erikülalisena astub lavale Briti popartist Olly Murs.

Piletid Robbie Williamsi kontserdile on müügil ainult Ticketpros – internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles