Festival Rock Ramp toob lavale 38 artisti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu finaali proov
Winny Puhh
Eesti Laulu finaali proov Winny Puhh Foto: Jelena Rudi

Seitsmendat korda Viljandis toimuv rokifestival Rock Ramp kinnitas artistide kava - augusti alguses astuvad kolme päeva vältel publiku ette muuhulgas Winny Puhh, No-Big-Silence, HU?, Ott Lepland, Shanon, Pedigree, HND akustilise kavaga, Sinine jpt.

Festival toimub 1.-3. augustil Viljandi Lossimägedes ja ööklubis (Viljandi Tudengiklubi).

Festivali Rock Ramp eestvedaja Juhan Nöps tunnistas, et esinejatenimistu on taas kord esinduslik nagu möödunud aastatel.

«Eestis peaks suvel üks korralik rokifestival ka olema ja seda ongi korraldustoimkond esinejaid valides igal aastal silmas pidanud,» lausus Nöps.

«Kui rahvamuusikute ajaarvamine käib Viljandi Folgi järgi, siis rokkarite ajaarvestus käib Rock Rampi silmas pidades! Igatahes on Viljandi üks kõva festivalilinn,» lisas mees.

Rock Rampi teeb eriliseks keskendumine ainult Eesti erinevate rokistiilide esindajatele, mis peaks andma hea ülevaate Eesti rokkmuusika hetkeseisust ning pakkuma midagi igale maitsele.

Keskendutakse nii tuntud tegijate lavale toomisele kui ka Eesti rokkmuusika järelkasvu tutvustamisele. Samuti on publikul võimalus nautida iga aastast festivaliga kaasas käivat ööklubide- ning telklaagrimelu.

Festivaliga paralleelset toimub ka tsikliüritus Motoramm 2013, kus lisaks paraadile peetakse linnatänavatel erinevaid huvitavaid võistlusi ning kõik külastajad on oodatud oma kaherattalist sõpra kaasa võtma.

Rock Ramp pakub traditsiooniliselt ka sellel aastal tasuta festivalikülastamise võimalust alla 10-aastastele ja üle 60-aastastele, samuti vähekindlustatutele ja suurperedele.

Rock Ramp 2013 esinejate kinnitatud nimekiri (tähestiku järjekorras):
Deathcats
DND
Driven
Emerald
Epoche
Hajameelsed Kunznikud
HND (Akustiline Kava)
HU?
Jetpack Stanley
John 4
Köömes
Liqui Fuzz
Machete
Maxtraktor
Nion
No-Big-Silence
O.R.G.A.S.M
Ott Lepland
Paha Polly
Pedigree
Psychiatric Ward
Pööloy Gläänz
Redneck Rampage
S.E.K.S.
Shanon
Sibyl Vane
Sinine
Slinghunt
Slippery Slope
Soul Thrower
Ziggy Wild
The Angus
The Fuxx
Thrashless
Throcyte
Udu
Winny Puhh
Wyrm Sub Terra

Festivali ajakava leiad SIIT!

Möödunud aastal külastas festivali Rock Ramp peaaegu 4000 muusikahuvilist, olles selle numbriga üks suurimaid rockifestivale Eestis.

Festivali pileteid saab osta eelmüügist Piletilevi müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ning kohapealt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles