Nõia seitse käsku eesti naistele õnnelikumaks eluks!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MEIGIVABA PÄEV EESTIS! 13.04.10 tähistasid meigivaba päeva tuhanded loomulikku ilu väärtustavad naised kogu Eestis.
MEIGIVABA PÄEV EESTIS! 13.04.10 tähistasid meigivaba päeva tuhanded loomulikku ilu väärtustavad naised kogu Eestis. Foto: Jelena Rudi

Viljandi maantee ääres, Velise jõe lähedal elav nõid ja ravitseja Teiba-Ivar jätkab Avanejate kaudu nõu andmist eesti naistele. 

Siit leiad 7 nippi, kuidas meie naised õnnelikumad oleksid, lubab Teiba-Ivar.

Seitse õnnekäsku – see on tuhandete valgusaastatega kogunenud tarkus!

1. Käi surnuaial naermas

Nõia sõnul peaks eesti naine igal õhtul surnuaial naermas käima. Surnuaial naermine tuletab sulle meelde, et elusolemine ongi õnn! Kui surnuaial pole mahti käia, naera surnuaia fotode peale!

2. Ära käi välismaal puhkamas

Nõia sõnul teeb võõral maal puhkamine naise õnnetuks ja tekitab kortse. Paljud, kes oma reisidelt tagasi tulevad, on masendunud, sest neile tundub justkui oleks seal Itaalias või kusagil kõik kõikse paremas korras. Tegelikult on ka võõral maal omad savisaared, eestienergiad ja üheöö-kullidest libedikud. Muide, jälgige naisi, kes pidevalt võõrastesse kohtadesse reisivad! Nad on väsinud ja ülekaalulised!

3. Söö toitu, mis kasvab sinu kodust 21 meetri raadiuses

„Ma vaatasin, et kõikidel Nõnnela õnnelikel naistel oli oma siga, lehm ja maalapikene. Kui sööd toitu, mis ei ole kasvanud sinu kodutalust kaugemal kui 21 meetrit, oledki kohe õnnelikum – sa ei pea käima poes ning muretsema selle pärast, mida selga panna. Nõnnela naistel olid kõikidel toredad lillelised kitlid ja peas valge rätt,“ tõdes ravitseja Teiba-Ivar.

4. Ära punnita naeru asjata

Naised ei köhi iga asja peale naerda nagu näiteks mõned linnanaised, kes hoiavad oma näolappi koerairvel ka siis, kui tööjuures on kokku keeratud üks suuremat sorti sitt. See, kes pidevalt naerab ei ole õnnelik, vaid hoopis pooletoobine! Õnnelik naine on rahulik ja naerab ainult südamest! Surnuaial naermine on teraapia ja seda ei tehta teiste ees!

5. Väldi naisteajakirju

Paljud naised, kes loevad naistele mõeldud ajakirju on väga õnnetud. Seal kuvatakse mingit haiget maailma, millel pole tegelikkusega mingit seost. Tihtilugu on selleks maailmaks ajakirja peatoimetaja enda rikutud siseilm, koos oma anaalseksinippide, tillikarusellide (pidev partnerivahetus – toim.) ja muude õudustega! Lugege kokaraamatuid või entsüklopeediaid ja te olete õnnelik, sest planeedil Maa on nii palju huvitavat! Jagage ammutatud teadmisi oma sõbrannadega! Igas ammutatud heas tarkuses on kübeke õnne!

6. Mees võta naabertalust

..., sest teda tunned peast ja jalust! Kõige rohkem õnne ja rõõmu on eesti naisel ikka eesti mehest. Nõnnela õnnelike naiste sõnul pidavat need naised, kes endale välismaalt mehe koju tarivad, sisimas väga õnnetud olema. Sest ei tea ju Ahmed või Gianni, kes oli Sulev Nõmmik või kui toredad ja südamlikud olid eesti keelde dubleeritud nõukogude aegsed multifilmid! Teatrist ja kirjandusest ärme parem räägigi!

7. Mehe kallal näägutamine on väär

Lase mehel olla ja teie peres hakkab sirguma õnnepäevalill! Teie päevad saavad täis õnnevalgust! Kui mehe kallal ei võta, on mehe meel rahulik ja kui vaja ka hell. Lisaks soovitavad Nõnnela õnnelikud naised eraldada mehele 2 tundi omaette olemise aega päevas. See on nende jaoks väga oluline!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles