Näitleja Juss Haasma: inimene valib, kellele raha annab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juss Haasma kehastatav Taavi Päike loob publikus rokk-kontserdi tunde ning võrdlused Tanel Padariga.
Juss Haasma kehastatav Taavi Päike loob publikus rokk-kontserdi tunde ning võrdlused Tanel Padariga. Foto: Harri Rospu / Estonia

Näitleja Juss Haasma tõdeb, et korra on tal õnnestunud kodutu elu hetkekski paremaks muuta.

Juss sõnab Buduaarile, et kord astus tema juurde toidupoes üks väsinud olemisega mees, kes palus leiva ostmiseks raha.

«Kuna mehe hingeõhu järgi oli tunda, et ta tahab kõike muud peale leiva, siis otsustasin raha andmise asemel talle ise pätsi leiba osta. Ulatasin talle leivapätsi, tema tänas mind vastutasuks ning lahkus poest,» selgitab Haasmaa.

Mees lisab: «Kui olin ka oma ostud sooritanud ning poest väljunud, siis nägin seda vana ja väsinud meest jälle. Ta oli kogu selle leivapätsi endale põiki korraga suhu toppinud ning jõllitas mind näljaste punnis silmadega.»

Juss mõtiskleb, et vähemalt hetkeks sai ta kellegi elu veidi helgemaks muuta.

Ta kommenteerib, et kahjuks leidub ka neid, kes lihtsalt laiskusest tööle ei lähe ja seetõttu tänavatel kerjavad.

«Kui inimene on nii eemaletõukav, et temast ei hakka isegi hale, siis kõnnid sa temast suure ringiga mööda. Kui inimene teeb midagi lahedat - mängib mõnda intrumenti, tantsib või ühesõnaga teeb midagi, millega ta suudab su tähelepanu püüda, siis saab ta ka reeglina seda, mida soovib,» sõnab Juss, et kui juba raha anda, siis kindlasti neile, kes seda tõesti vajavad ning välja teenida oskavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles