Kadri Voorand tutvustab oma debüütalbumit

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Voorand.
Kadri Voorand. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Haljalast pärit lauljatar Kadri Voorand esitleb pühapäeval Rakvere rahvapargis oma debüütalbumit "Tundekaja", kontsertosa algab kell 14.


Kadri Voorand on Virumaalt pärit noor Eesti džässilaulja ja helilooja, kes hiljuti pälvis auhinna "Noor jazzitalent 2008".



Tema omapärane improvisatsioon ja helilooming on toonud auhindu nii Eestis kui ka võõrsil. Voorandi muusikat iseloomustavad ilusad huvitavate rütmidega oskuslikult põimitud meloodiad.



"Tänu noore džässitalendi auhinnale olen ma palju uut hoogu sisse saanud," ütles Kadri Voorand.



Viimase aasta on ta veetnud peamiselt Stockholmis, õppides džässmuusikat Rootsi tunnustatumate pedagoogide-muusikute käe all. Samuti on tekkinud koostöösidemed sealsete muusikutega.



Tema põhilisteks bändikaaslasteks on juba mitu aastat olnud Eesti tippmuusikud Jürmo Eespere, Mihkel Mälgand ja Eno Kollom.



Plaadil esineb külalisena ka Soome tippsaksofonist Jussi Kannaste, kelle puhkpilli unikaalne kõla andis plaadile suure lisaväärtuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles