Prince Jackson kohtuistungil: isa ütles, et nad tapavad ta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prince Jackson kohtukunstniku visandil
Prince Jackson kohtukunstniku visandil Foto: SCANPIX

Popkuninga Michael Jacksoni vanem poeg Prince rääkis esimest korda avalikult oma isa surmast Los Angeleses peetud kohtuistungil.

16-aastane Prince Jackson ütles kohtus, et tema isal oli tihti tuliseid telefonikõnelusi kontserdikorraldaja AEG Live'iga, vahendab Menu.

Poisi sõnul ütles isa talle «Nad tapavad mu, nad tapavad mu!» ja nuttis mõnikord pärast kõnesid.

Prince tunnistas, et tema ning ta vend Prince Michael II ja õde Paris olid isa surma ajal kodus, kui kuulsid karjeid: «Ma jooskin trepist üles ja nägin, kuidas Conrad Murray mu isa elustada püüdis. Isa lamas pooleldi voodil ja tal olid silmad pahupidi. Õde karjus ja mina istusin trepile ja nutsin, oodates kiirabi.»

Michael Jacksoni ema Katherine Jackson kaebas kontserdikorraldaja AEG Live'i kohtusse ja nõuab oma poja surma eest ligi 30 miljardit eurot, kuna AEG ei uurinud väidetavalt piisavalt doktor Conrad Murray tausta. AEG on kõik süüdistused tagasi lükanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles