USA miljardär tähistas naisest lahkuminekut orgia ja seksivideoga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stewart Rahr
Stewart Rahr Foto: SCANPIX

USA miljardär läks oma naisest pärast 43 aastat kestnud abielu lahku ning tähistas seda limusiinis aset leidnud orgia ja seksivideoga.

Farmaatsiaärimees Stewart Rahr saatis video, kus teda on näha koos kolme noore naisega oma mitmele New Yorgi sõbrale, edastab  The New York Post.

67-aastane Rahr jõudis oma eksnaise Caroliga kokkuleppele, et maksab naisele kahjutasuks 250 miljonit dollarit.

Seksivideo kannab pealkirja «King of All Fun» on näha, kuidas mees õpetab naisi temaga ümber käima ja seksima. Taustal on kuulda muusikapala «I Don´t Care, I Love It».

Sõbrad said ka e-kirja orgia ja video kohta märkusega «Milline sõit, millised semud».

Rahri advokaat Ben Brafman sõnas, et see video võib olla ebasobiv, kuid sellel näha olevad naised on täiskasvanud, kes vabatahtlikult osalesid.

Rahr, kelle varandus väidetavalt on 1,6 miljardit dollarit abiellus oma naisega enne kui jõukaks sai. Paaril ei olnud sõlmitud abieluvara lepingut.

Enne lahutust oli paar juba mõnda aega lahus elanud. Spekuleeriti kui palju varandust naine endale saab.

Rahri tuntakse nii ärimehe, peolooma kui ka heategevuse patroonina.

Samuti on tal üsna keev iseloom. Möödunud aasta detsembris andis New Yorgi mainekas restoran Nobu talle sisenemisekeelu, kuna ta ähvardas õige laua mitte saamise pärast mänedžeri tappa.

Miljardär tunnistas hiljem mänedžeriga tekkinud tüli, kuid eitas tapmisähvardust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles