Staarid kritiseerivad tipprestorani haruldase kala serveerimise eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sienna Miller
Sienna Miller Foto: MAX NASH/AFP

Charlize Theron, Sienna Miller ja Sting kirjutasid alla palvekirjale, millega loodetakse saavutada see, et üks Londoni tipprestoranidest enam elusast kalast tehtavat kalarooga ei pakuks.

Trio lisas koos varem palvekirjaga liitunud Elle Macphersoni, Woody Harrelsoni ja Ted Dansoniga oma nimed kirjale, mis saadeti trendika Nobu restorani omanikule Nobu Matsuhisale, et protesteerida hävimisohus siniuimelise tuunikala kasutamise vastu menüüs, vahendab WENN.

Staaride väitel ei saa nad restoranis enam puhta südametunnistusega einestada, kui see jätkab nimetatud kala serveerimist, mis peaks praeguse sündmuste arengu korral nelja aasta pärast olema täielikult välja surnud.

«Me oleme väga kindlalt seda meelt, et siniuimeline tuunikala tuleb menüüst täielikult eemaldada, kuna tegu on äärmiselt suures väljasuremisohus oleva loomaga,» kirjutasid staarid ühispöördumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles