Eestlane Mord Fustang esineb mainekal TomorrowWorldi festivalil!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mord Fustang
Mord Fustang Foto: promo
Tommorrowland on massiivne elektroonilise tantsumuusika festival, mida on korraldatud juba seitse aastat.

Tomorrowlandist on saanud üks märkimisväärsemaid globaalseid muusikafestivale maailmas, mille pea 100 000 piletit müüakse välja kõigest vaid mõne tunniga.

Seal on esinenud artistid nagu David Guetta, Swedish House Mafia, Tiesto, Aviici, Armin Van Buuren, Skrillex, Deadmau5 ja paljud teised A- kategooria artistid.

Samad korraldajad kolivad nüüd selle üritusega USAsse, et maha pidada kolm päeva kestev Tomorrowworld'i festival.

Mõni päev tagasi teatati, et festivalil astub üles ka eestlane Mord Fustang. Tegemist on väga silmapaistva artistiga, kes on end tõestanud rahvusvahelisel tasemel.

Tema esimene singel «The Electric Dream» ilmus 2011. aasta jaanuaris Mile Dysoni plaadifrima «Plasmapool» alt.

Loo «Lick The Rainbow» jõudmist Beatport Top 100 edetabelis esikohale võib hetkel lugeda tema suurimaks saavutuseks.

Oma muusikat on ta ise kirjeldanud nii: «Seikluslikult puhas, lainetav ja laitmatu äikesetorm arpedžode ning diskolike bassihelidega, millele on lisatud mõned võnked.»

2012. aasta märtsis tunnustas online muusika edasimüüja Beatport noort produtsenti kiire tõusu puhul aasta läbimurdja tiitliga (Breakthrough Artist Of The Year). Mord Fustangit on võimalik näha juba Eestis 13. juulil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles