Homme toimub Vabaduse platsil suur moegala

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aldo Järvsoo kleit ning Tanel Veenre ehted
Aldo Järvsoo kleit ning Tanel Veenre ehted Foto: Tanel Veenre

Tallinn Star Weekendi avapauguks on 27.juunil kell 18.00 toimuv suur moegala, mis lausa Tallinna Vabaduse platsile lubatud.

Esitlusele tulevad Embassy of Fashion moemaja disainerite Riina Põldroosi, Ketlin Bachmanni ja Aldo Järvsoo uued kollektsioonid.

Laval hõljuvad Aldo suvised siidised päikeseloojangud-tõusud, Ketlini mustsõstrajäätis sidrunikreemiga ja Riina türkiissinine linnuhäältest kajav meri.

Moesaadikute loomingule panevad värvika punkti ehted Tanel Veenre kollektsioonist «Paradiisiviljad».

Lisaks Embassy of Fashioni disainile on võimalik osa saada veel kahe suurepärase moelooja värskeimatest kollektsioonidest: Liisi Eesmaa «Pööripäeva kollektsioon» ja Tatjana Gordienko Venemaalt.

Kuna tegu on Star Weekendi üritusega, siis on igati väärikas ka muusikaliste külaliste rida - flööti mängima on tulnud Constantin Moscovici Moldovast ja supergrupi Nouvelle Vague solist Marina Celeste Prantsusmaalt.

Kaunid Eesti Modelliagentuuri modellid teeb veel ilusamaks Oriflame.

Oodatud on kõik moehuvilised, sest showd saab tasuta jälgida tervelt Vabaduse platsilt!

Laval nähtud Embassy of Fashioni moegurmee ja Tanel Veenre ehetega on alates järgmisest nädalast võimalik maiustada esindussalongis Tatari 6.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles