Õhuseksi Meistrivõistlused!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Striptiis.
Striptiis. Foto: Reuters / Scanpix

Üritus, mis sai alguse õhukitarri parodeerimisest, on nüüdseks juba neli aastat toimunud ja meelitab entusiaste aina juurde.

Tänavu toimusid Õhuseksi Meistrivõistlused Manhattanil Cutting Roomis, kus osales palju-palju «kuiva trenni» harrastajaid.

Reeglid on väga lihtsad: laval peab alati olema kujuteldav partner ja kõik orgasmid olgu teeseldud! Tegemist pole ju ometi avaliku onaneerimisega, vähemalt võistleja jaoks mitte. Publik on juba teine teema.

Selle aasta võitja on eelmise aasta tiitlikaitsja Jam Out With My Clam Out, kes tuli lavale geisha-stiilis maani hommikumantlis, nn «vanaema prillidega» ja lokirulle täis soenguga. Oma kavas etendas ta oma (kujuteldava) abikaasa surma, keda ta püüdis oma seksuaalsete oskuste abil ellu äratada. Elluäratamisrituaal sisaldas kujuteldava laiba peenist ja võistleja kujuteldavalt hambutut suud.

Julgematele ka treiler Õhuseksi Meistrivõistlustest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles