Populaarsed suhtemüüdid põrmustatud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
illustreeriv foto
illustreeriv foto Foto: SCANPIX

Suhted ei ole kunagi lihtsad. Nende jaoks ei ole mingit kindlat valemit, mis kõigile sobiks. Kohtinguagentuur Bowes-Lyon Partnership räägib kõige tüüpilistematest suhtemüütidest ja annab nõu.

1. Hea suhe tuleb iseenesest, selle kallal ei pea vaeva nägema - see on üks kõige ohtlikumaid müüte paaride jaoks. Niinimetatud «mesinädalate periood» on muidugi ilus ja tore, ent see ei kesta igavesti. Alguses tõesti ei pea suhte kallal vaeva nägema, äsjaarmunutel tuleb kõik loomulikult välja ja teineteise vigu ei märgata. Tuleb siiski meeles pidada, et igasugune suhe eeldab ohverdusi ja kompromisse teise inimese hüvanguks. Mõnes mõttes on suhe nagu lilleaed - ei saagi eeldada, et see õitsele läheb ilma hoolitsuse ja raske tööta.

2. Armukadedus tähendab hoolimist - ega ei tähenda küll. Pigem näitab armukadetsemine välja ühe osapoole ebakindlust, mida peegeldatakse oma partnerile. Selleks, et suhe töötaks, tuleb oma ebakindlusest välja kasvada ja olla iseendaga rahul.

3. Armastus tähendab, et kirg ei kustu mitte kunagi - võimalik, et romantilistes filmides, aegumatutes romaanides ja armastuslauludes on see nii, aga päris maailmas on lood veidi teisiti. Igapäevane rutiin, töö,perekonna ja suhetega seonduv stress viivad tavaliselt hoopis teistsuguse tulemuseni. Kirg väheneb aja jooksul igal juhul ja on naeruväärne mõelda, et olete 20 aasta pärast sama hull oma partneri järgi kui päeval, mis te kohtusite. Selleks, et seda kireleegikest elus hoida, tuleb ta eest aeg-ajalt hoolitseda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles