Green Day esineb 2,5 tunnise maratonkontserdiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Green Day
Green Day Foto: promo

Vahetult pärast jaanipäeva annab Eestis esmakordselt kontserdi USA superbänd Green Day, kelle etteaste kestab peaaegu 2,5 tundi.

Suve suurimal rokk-konserdil on külalisesinejaks Kanada grupp Billy Talent ja kohalikku tuge pakub The Blinking Lights.

Juba maikuust Euroopas tuuritav Green Day on igal kontserdil pakkunud fännidele show'd täie raha eest - esitavate lugude list on varieerunud 27 kuni 30 looni.

Kahe ja poole tunni sisse mahuvad hitid «Boulevard of Broken Dreams», «Basket Case», «American Idiot», «When I Come Around» ja paljud teised.

Teisipäeval, 25. juunil avatakse Tallinna Lauluväljaku väravad kell 17.00. Kontserdi ajakava on järgnev:

18.00 The Blinking Lights
19.00 Billy Talent (CAN)
20.30 Green Day (USA)

Kuna kontserdile on tulemas väga palju välismaalasi ning lauluväljaku ligiduses olevad parklad pole kummist, siis soovitab kontserdikorraldaja tulla kõigil kaasmaalastel kontserdipaika ühistranspordiga.

Koju palutakse jätta vihmavarjud ja kõik kontserdil mittevajalikud esemed, kaasa arvatud oma söök ja jook.

Piletid Green Day kontserdile hinnaga alates 45 EUR on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Sportlandi ja EMT klientidele on kontserdipiletid soodushinnaga.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles