Reporter.ee: Johann Urb ei tea Eesti presidenti

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johann Urb
Johann Urb Foto: Andres Teiss

Kanal 2 veebireporter Carola Madis käis Los Angeleses külas tuntud näitlejal ja modellil Johann Urbil, kes rääkis oma abielust ameerika modelli Erin Axtelliga, sõprusest Paris Hiltoniga, filmitööst ning võimalikust puhkusest suvel Eestis.

Siin mõned Carola küsimused laulja Tarmo Urbi pojale Johann Urbile:

Sa olevat salaja abiellunud? Kellega, kus ja millal?
Abiellusin 16.08.07 ja mitte salaja, kui siis lihtsalt käpsalt. Tunne oli selline. Kohtasin õiget inimest ja tegime ära ja nüüd on see tehtud.

Kas ta on ameeriklane? Kus te kohtusite?
Ta on ameeriklane, ta on modell, ta on Montanast pärit. Väga kihvt tibu, igatahes!

Kas ise ka tegeled modellindusega?
Jah, ikka tegelen. Meil oli hiljuti streik siin. Kirjanike streik ja näitlejate streik on tulemas. Tööga on nagu on. Kunagi ei tea, millal seda tuleb ja kust tuleb. Aga modellindus on vähemalt üks asi, mis on olemas ja mida on võimalik kõrvalt teha. Ühesõnaga natuke pappi teha.

Missuguseid rolle sulle meeldib teha? Viimasel ajal on neid sulle päris palju hakanud tulema ja ka Eestis räägitakse sinust päris palju.
Viimasel ajal meeldivad mulle veidikene tumedamad rollid või mängida inimesi, kes on nagu ebameeldivad võibolla. Millegipärast olen kogu oma elu valguse poole pürginud, aga ma ei ole tegelenud väga palju tumedama poolega. Aga see on kihvt praegu. Nagu ennast välja elada filmi kaudu sellel teemal. See on see, mis mulle meeldib.

Mängid ühes filmis koos ka Paris Hiltoniga. Inimesed on kuulnud Paris Hiltoni kohta palju kuulujutte. Küll ta on ikka hull, bitch, peoloom, lesbiline ja veel mida kõike. Mida oskad öelda sina tema kohta, kes sa oled temaga koos töötanud? Kas see on tõsi?
Eks ta on oma noorust ka välja elanud igatpidi. Aga ta on väga tore ja normaalne inimene. Ja mis ta teeb ja kus ta teeb ja kellega teeb, sellest võib ta ise rääkida. Aga minu arust on ta väga tore tüdruk ja väga hea sõber mulle.

Kas sellest sai midagi enamat ka, kui sõprus?
Ei saanud (punastab).

Millal plaanid üldse Eestisse minna?
Ma arvan, et võibolla sellel suvel, kui saan. Aga, kui ei saa, siis järgmisel suvel. Mu naine tahab ka kindlasti minna ja tutvuda sugulastega.

Palju sa üldse Eesti eluga kursis oled? Loed sa mingisuguseid eesti portaale või midagi taolist?
Eriti ei ole kursis. Ma suhtlen loomulikult sugulastega, aga ma ei loe eriti uudiseid. Ma isegi siin ei loe uudiseid. See on nii depressiivne, tead. Ei viitsi sellega tegeleda. Proovin ikka oma elus positiivsete asjadega tegeleda.

Aga seda ikka tead, kes praegu Eesti president on?
Ei tea. Aga pealinn on Tartu, eks?

On sul käsil mingi järgmine projekt, millest võiks varsti kuulda?
Järgmine projekt on abikaasa mängimine. See käib praegu täiega. Aga tööasjus, ma ei tea täpselt. Me tegeleme selle «Pornostaariga» praegu. Mei on sellega palju tegemist. Järmine film, mida ma tegema hakkan, seda ma ei tea veel. Siin LA-s on praegu filmide pilootide tegemise aeg. Käib näitlejate valimine ja väga kiire aeg on. Aga eks näis.

Vaata ka reporter.ee klippi.

Homses osas sarjast «Varjatud elu» mängib muuseas ka Johann Urb. Tema tegelaskuju Steve on Tessi gayst golfiõpetaja, kelle abil Tess Skipi armukadedaks püüab muuta. Kaasa teeb ka müstilise krimisarja «Dresdeni toimikud» staar Valerie Cruz.

Möödunud aastal valminud telesari «Varjatud elu» räägib poisist, kes kolib vaiksesse äärelinna ja avastab ennast saladuslike sündmuste keskelt. Sari ühendab «Dawson’s Creeki» ja «Eelmise suve saladuse» produtsendi Kevin Williamsoni teadmised noortesarjade tegemisest ning populaarse seriaaliga «OC» tuntuks saanud osatäitjad (Taylor Handley, Michael Cassidy).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles