Anu Saagim hakkab jälle plaate keerutama

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim; "Olen üle prahi!"
Anu Saagim; "Olen üle prahi!" Foto: Erakogu

Elu24.ee peatoimetaja astub taas DJ pulti, sedakorda üritustesarja Generation raames.

Backstage

’i soovis bravuuritar ohtralt šampanjat.

Generation Vol 4 paneb seinad värisema 11. aprillil Kultuurikatlas. Super-seksikas Anu mängib plaate täpselt enne peaesinejat, kelleks on Belgiast pärit klubimuusika elav legend DJ M.I.K.E. aka Push.

Saagimi sett koosneb viimase kolmekümne aasta jooksul maailma raputanud klubihittidest. Ainulaadset võimalust kuulata tõelisi klassikuid suures saalis saadab võimas heli-ja valgusshow.

Anu sõnul otsustas ta Generationi pakkumise vastu võtta, kuna Eestis pole tükk aega ühtegi korralikku reivi korraldatud. Samuti lubas ta pidulised enne peaesinejat kindlasti üles kütta.

Raju pidutsejat ja hea muusika austajat Anu Saagimit on ka varem korduvalt plaadimängijate taha palutud, viimati Club Von Überblingeni avamisel. Rahvast on ta hullutanud ka kunagistel Vibe reividel, Tartu klubis Tallinn, Angelis ning loomulikult legendaarses Nightmanis.

Rohkem infot Generationi kohta leiad aadressilt www.generation.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles