Gerli Rosenfeld kolis maale kurke kasvatama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Rosenfeld
Gerli Rosenfeld Foto: Martin Dremljuga

Glamuurne Gerli Rosenfeld kolis maale elama

Gerli, kelle süda kuulub meelelahutusärimees Enar Essensonile, tunnistas Buduaarile, et sel aastal veedab ta suve maal kurke kasvatades ning moosi keetes.

Paar leidis endale hubase majakese Lääne-Virumaal Võsul.

«Praegu ma ei kujutaks ettegi, et ma teen hommikul silmad lahti ja peaksin olema kuskil kesklinnas. Me tahtsime lihtsalt vaheldust ja midagi teistmoodi,» lausus Gerli.

Naine lisas: «Sel suvel proovin esimest korda ise kurgitaimi kasvatada. Suve lõpu poole keedan raudselt ise õunamoosi, ma olen seda juba kaks aastat järjest teinud ja tulemus on olnud hea.»

Gerli tõdes, et teinekord talle meeldib linnas käia ja lounge'is kokteile juua, kuid hetkel üritab ta võimalikult kaugele linnakärast hoida.

«Proovin hetkel linnas võimalikult vähe käia ja hindan väga seda momenti, kui olen terve päeva linnas ringi toimetanud ja saan õhtul läbi metsa koju sõita. Ma olen leidnud perfektse tasakaalu rahu ja vaikuse ning linnaelu vahel,» kommenteeris Gerli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles