Las Vegase sära vallutas Klubi Teater!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 14. juunil said peoloomad taaskord kogeda maailma säravamat meelelahutust - Las Vegase pöörast hõngu Klubis Teater!

Klubi Teater ja Olympic Casino üllatasid taas, võludes külalisi särava peoga ja tuues tükikese Las Vegasest üheks õhtuks Klubisse Teater. Õhtu oli täis hasarti ja parimat meelelahutust, mida muutis veelgi vegaselikumaks rikkalik ja seksikas tantsu-show kaunitelt tantsijatelt.

Vegas on pidu, kus Klubis Teater on võimalik lõõgastuda mänguautomaatide taga või panna enda õnn proovile ruleti - ja/või blackjacki laua taga. See on pidu, mis toob külastajateni glamuurse Las Vegase kasiinomelu.

See on pidu, kus erinevatel lavadel püüavad külastajate pilke seksikad Vegase diivad erinevatel Klubi Teater lavadel, võrgutades oma uhkete ja säravate kostüümidega, mis lummavad nii mõnigi külastaja oma maagilise iluga. Nagu meelelahutusmekale kohane olid kohal ka kaunid ja säravad staarid nautimas kõike mis Vegasel on pakkuda!

Uus, menukas ja privaatne Klubi Taboo, mis asub Klubis Teater, muutis Vegase veelgi särtsakamaks ja saladuslikumaks. Seda pidu saab kogeda tulles ise kohale, kuna ükski kaamerasilm ega ka videooperaator ei jäädvusta Taboos toimuvat!

Klubis Taboo toimunud peost saab ainult öelda, et kõik, mis juhtub Vegases jääb Taboosse! Pidu kestis veel kaua peale seda, kui Klubi Teater enda uksed sulges, kohal olid kõik, kes peavad lugu kvaliteetsest meelelahutusest ja kõik, kes naudivad tabudest vabat õhkkonda.

Think Taboo, Be Taboo!

Järgmine särav Vegas ootab sind juba Juulis, kuid sellel reedel, 21.06 ootab kõiki temperamentne ja kuum Tropicana. Peo muudavad veelgi ahvatlevamaks Tropicana kaunitarid, keda võib kohata vahetult enne pidu Vanalinna tänavatel! Kaunitaridel on sulle varuks nii mõnigi üllatus!

Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles