TULPile teeb lõppakordi Margus Vaher

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kahe takti ette» vastsel võitjal Margus Vaheril on plaanis aasta lõpuks välja anda oma bändi Kesköö album. Tulemata pole jäänud ka esinemispakkumised.
«Kahe takti ette» vastsel võitjal Margus Vaheril on plaanis aasta lõpuks välja anda oma bändi Kesköö album. Tulemata pole jäänud ka esinemispakkumised. Foto: Ülo Josing / ERR
6. juunil kell 20:45 antakse TULPile lõppakord, mil lavale astuvad legendaarse lauluvõistluse Kaks Takti Ette võitja Margus Vaher solistina, WAF koor ja Indigolapsed. Tegemist on ebatavalise suviselt pöörase seltskonnaga, kes pakuvad tõelist muusikalist naudingut. Kindlasti esitatakse Margus Vaheri üht lemmiklaulu «Eesti muld ja Eesti süda»!

Margus Vaher rääkis Elu24-le oma suvistest plaanidest ja muusikast ka.

Millised on Sinu suvised plaanid?

See suvi leiab minu jaoks peaasjalikult väljundi kahe kontsertsarja näol – suvetuur Fixi ja Birgit Õigemeelega juunis ning minu päris esimene omaloominguline tuur «Oma laulu leidsin ma üles...» juulis. Minu muusikalistest ettevõtmistest saab aimu, kui külastada veebilehekülge http://www.myspace.com/margusvaher

Kellele elasid kaasa Laululahingus?

Ei olnud küll saate igakordne vaataja, kuid usun, et saate finalistid on kõik ära teeninud suure tunnustuse. Oma noorusliku šarmiga võlus mind WAF-koor, samuti meeldis väga saate võitja Tõrva neidudekoor.

Margus Vaher leidis Eesti lemmiklaulu! Millise?

Kui rääkida konkreetsest saatest ja seal kõlanud lugudest, siis kolm minule kõige hingelähedasemat lugu olid «Eesti muld ja eesti süda», «Ma tahan olla öö», «Koit».

Millal tuleb uus plaat?

Siinkohal minu poolt kõigepealt sügav kummardus armsatele kuulajatele «Minu Eestimaa» plaadi sooja vastuvõtu eest. Minu teise ja seekord omaloomingulise plaadi salvestamine on peatselt lõpule jõudmas ning plaadi üllitamine on planeeritud sügisesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles