Aasta stiilseim jalgpallur on Ragnar Klavan

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aasta stiilseimaks jalgpalluriks rahva poolt valitud Ragnar Klavanile anti kätte enda disainitud Baltman Unique eritellimusülikond – esmaklassiline istuvus ja kvaliteet ning personaalsus. Eelnevatel aastatel on väärika tiitli pälvinud Sergei Pareiko ja Tarmo Kink.

„Ülikonna puhul on valikute tegemisel elementaarseks väärtuseks kandja isikupära. Ragnar pole just igapäevane ülikonnakandja – seetõttu on oluline, et ülikond suudaks katta kõik esindusvajadused. Skandinaavialikult mehise lõike juurde valisime maailmaklassi kvaliteediga Dormeuili kanga,“ sõnas Baltmani peadisainer Antonio.

Vastvalminud ülikonnaga on Ragnar Klavan ülimalt rahul: „ Hetkel on endal garderoobis vaid kaks ülikonda, kuid puudu oligi üks klassikaliselt aegumatu ning väärikas mudel. Nüüd on olemas ideaalne ülikond, mis ka viie aasta pärast on šikk ja esinduslik.“

Baltman Unique kätesse on tänaseks usaldanud oma stiili ning välimuse juba 600 meest, kellele on valminud  eksklusiivsed ning personaalses võtmes eritellimusülikonnad. Kangavalikus on esindatud Inglismaalt pärit Dormeuili kangad, mille puhul 170 aasta pikkune ajalugu ning kogemus on tihedalt kombineeritud uusimate tootmismeetoditega, luues laia kollektsiooni unikaalseid materjale.

Baltman on Eesti Jalgpalli Liidu sponsor alates 2006. aastast, riietades  Eesti rahvuskoondise mängijaid ja treenereid esindusrõivastesse.  Jalgpallurid, treenerid ja ametnikud kannavad esindusüritustel Baltmani eritellimusülikondi ja mantleid. Aasta stiilseima jalgpalluri valisid Baltmani rahvahääletuse teel kliendid ja fännid.

Vaata pilte aasta stiilseimast jalgpallurist! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles