Winny Puhhi muljed Rock Summerist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winni Puhh LIVE Rock Summer 25
Winni Puhh LIVE Rock Summer 25 Foto: Jelena Rudi

Ansambel Winny Puhh jäi oma publikuga Rock Summeril rahule ja piletihindu liiga kõrgeks ei pea - «arvestades artistide kogust on numbrid pigem mõistlikud,» rääkis ansambel Elu24-le.

«Rahvast tuli meie livele korralikult. Meie jaoks oli festavali kõrgpunkt loomulikult Winny Puhhi «rahvalava» ning kontsert, kus oli tunda tugevat õlatunnet,» muljetas ansambel. «Atmosfäär oli fenomenaalne ja au tuleb anda Eventechi meeskonnale, kes ülikiirelt lahendasid meie ansambli soovid.»

Ent oli ka asju, mis oleksid võinud Winny Puhhi liikmete arvates teisiti olla. «Kindlasti tundsime puudust Benji kraanadest, batuutidest, kiikedest, naljamütsidest... ja vihm oleks võinud sada horisontaalis, mitte vertikaalis.»

Ansambel mõtiskles ka Jüri Makarovi väite üle korraldada järgmine Rock Summer alles 25 aasta pärast. Ka sellisel juhul võtaks Winny Puhh sellest osa, kui tervis vähegi lubaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles