Green Day kontserdi promooter: pärast möödunud nädalavahetust on selge, et tuleb suve suurim rockkontsert

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Green Day
Green Day Foto: promo

25. juunil toimuva Green Day kontserdi promooter Hardi Loog lausus, et pärast lõppenud nädalavahetust võib ka kivisse raiuda, et Green Day kontsert saab olema selle suve suurim rokk-kontsert Tallinna Lauluväljakul.

«Me ei pea ilustama ega asja suuremaks puhuma, aga Tallinna Lauluväljakul toimuvatest sündmustest on Green Day kontserdist kujunemas suurim rockkontsert sel suvel. Green Day kontserdi piletite eelmüük on juba praegu suurem kui nädalavahetusel lauluväljakul toimunud sündmuse päevakülastajate arv,» lausus RL Entertainment Baltics juht Hardi Loog.

Mees lisas: «Green Day on tänasel päeval üks suurimatest rockansamblitest maailmas, kes müüb välja suuri staadioneid ja kontsertsaale. Tallinna kontserdile on tulemas tuhandeid külastajaid Soomest, Lätist ja Leedust.»

«Kontserdile lisab väärtust Kanadast pärit külalisesineja Billy Talent, kelle kontserti Eestis on fännid pikkisilmi oodanud,» rõõmustas Loog.

25. juunil esineb esmakordselt Tallinna Lauluväljakul superbänd Green Day (USA), kes on 25 aastase karjääri jooksul müünud rohkem kui 70 miljonit albumit, võitnud 5 Grammy auhinda ning bändi varamusse kuuluvad muuhulgas hitid «21 Guns», «Boulevard of Broken Dreams», «American Idiot», «Basket Case» jpt.

Piletid Green Day kontserdile hinnaga alates 45 EUR on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Sportlandi ja EMT klientidele on kontserdipiletid soodushinnaga.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles