Pendlimees Kalju Paldis: Lasnamäe kirik on vales kohas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katedraali ehitus pole valmis, kuigi täna saabub seda sisse õnnistama Vene kirikupea Moskva ja kogu Venemaa metropoliit Kirill.
Katedraali ehitus pole valmis, kuigi täna saabub seda sisse õnnistama Vene kirikupea Moskva ja kogu Venemaa metropoliit Kirill. Foto: Küllike Rooväli

Legendaarne energiaspetsialist ja pendlimees Kalju Paldis räägib Avanejate vihjekontole laekunud videolõigus, et lood Lasnamäe õigeusukirikuga on rohkem kui halvad.

Nimelt olevat pühakoda ehitatud vägagi kirikuvaenulikule pinnasele: «Sakraalehitised rajatakse teadupärast jõuväljade peale!» Probleem olevat aga selles, et vanglat meenutav ja ebaproportsionaalse Lasnamäe katedraal on ehitatud täiesti energiatühjale alale. «Mõõtsin seda juba 7-8 aastat tagasi, patriarh Aleksi – või, mis ta nimi nüüd oligi – ajal!» ütleb pendlimees videolõigus.

Avanejad tuletavad siinkohal meelde venemaa raudteede juhi Vladimir Jakunini pühapäevast dramaatilist sõnavõttu: «Härra Savisaar oli siin meiega, ta seisis siin, aga ta palus mul end vabandada, sest tundis end natuke nõrgana!» Kas tõesti pigistas energiavaesele maalapile ehitatud Lasnamäe patulunastuspunkt linnapea väest tühjaks nagu vana sidruni?

Paldise pendel pole töökorras?

Vene Föderatsiooni Õigeusklike Pendlimeeste Ühendus СПМРФ on Paldise väljaütlemised juba hukka mõistnud. «Paldise pendel on taatlemata!» teatab ühenduse liider E. Koldunov.

«Teie (Eesti – toim.) ekstrasensside ja sensitiivide kõige suuremaks õnnetuseks ongi see, et teie pendlid ei vasta euraasia standarditele. Meie andmetel pole Eestis mitte ühtegi õigesti taadeldud pendlit!» selgitab mees. «Need näitavad teil aiateibaid! See tähendab aga seda, et kõik tulemused on ju risti vastupidised!»

Käimas on laiaulatuslik veesoone-pettus

Näiteks, kui mõni «kuum eesti pendlimees» väidab, et teie abieluvoodi all on veesoon ja nüüd te peate ostma endale hirmkalli tšuudivaiba või puhtast kautšukist madratsialuse, siis võite arvestada sellega, et teid on haledalt ninapidi veetud.

Tegelikult on teie eluruumid paksult veesooni täis ning ainukene koht, kus te üldse veel olla saate, on seesamune voodi! Situatsioon on umbes sama, et te lõikate sõrme, aga arst soovitab ära plaasterdada kogu ülejäänud keha, veritseva haava jätate aga lahtiseks!

Venelased jälgivad meid huviga

 Avanejate suureks hämmastuseks on Koldunov Paldise tegemistega väga hästi kursis. «Jälgime Google Translate'i kasutades Eestis toimuvat suure huviga. Tahame näha kuhu te lõpuks oma libapendlitega jõuate! Katastroofini? Seda kindlasti! Aga meid huvitab, millal? Palju nalja tegi meile Õhtulehe artikkel «Paldisel tiksub toiduta teine aasta!». Petis? Seda kindlasti! Aga kui suur?!! Muuseas, otsustasime Paldise toitumisharjumusi pendeldada... selgus, et ta käib salaja külmkapi kallal!» laiutab Koldunov muiates käsi ja muutub hetkega täiesti tõsiseks...

Laimujutt toob kübersõja!

Koldunov ütleb, et alatu laimujutt energiavaesest kirkumaast on lihtsale vene inimesele sedavõrd solvav, et СПМРФ otsustas kuulutada Eesti ekstrasenssidele viiepäevase küberrünnaku. «Kui Paldis Youtube´i vahendusel vabandust ei palu, siis ründame mahe- ja aurakaupluste kodulehti, ajame lukku ekstrasensside töögraafikud ja segame teie unenägusid Filipp Kirkorovi lavašõudega! Ja pidage meeles, selle teie fašistist pronksmehe saeme ka seibideks nii et ükski eestlane ei köhi!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles