Surfilaager avalikustas festivali kõik esinejad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surfilaager
Surfilaager Foto: Erakogu

Sel suvel 15. toimumisaastat tähistav Surfilaager avaldas täieliku nimekirja esinevatest artistidest – pea kaks tosinat välis- ja kodumaist artisti täidavad 10.-14. juulini Lemmerannas toimuva Surfilaagri
programmi.

Välismaistest artistidest asutuvad Surfilaagri lavadele Tallinn Music Weeki publiku lemmik, elektroonilise muusika põnevaim uustulija Rangleklods Taanist, rajude riffikäikudega Belgia rockibändi Kapitan Korsakov ning Venemaalt, Siberist pärit funky stiili punt The Soul Surfers.

Surfilaagris üles astuvad artistid toovad lavalaudadele erinevaid muusikastiile.

«Kodumaistest artistidest näeb nii kohalikke klassikuid, nagu 1970.-1980ndate jazz-rock ansamblit Radar kui ka tulevasi legende. Lai valik artiste pakub igale maitsele midagi – nautida saab nii rahulikke kontserte kui ka lava ees hommikuni rokkida,» kommenteeris Surfilaagri pressiesindaja Anna-Liisa Supp selle-aastase laagri artistide line-up’i.

Kodumaistest artitistidest astuvad Surfilaagris üles Tallinn Music Weekil Skype’s Go Change the World auhinna võitnud Elephants From Neptune, armastatud Vaiko Eplik & Eliit, Surfilaagris oma teist EP-d Mind (Part II) esitlev State of Zoe, eneseirooniline ja universaalselt arusaadav Marten Kuningas, Eesti räpi imetegija DVPH (Dragon Volta ja Põhjamaade Hirm), maailma-tasemel vokaal-house'i kodumaine esindaja Tiger Milk, rütmid ja löögid koosluselt KPM Live: Paul Oja & Kallervo Karu, Surfilaagris oma esimesi etteasteid andev Kali Briis Band ning soojust majja toov surfabänd Resolver.

Samuti lisavad laagrile vürtsi parim valik DJsid ja produtsente: Check One Two legendaarne peoöö, Haigla DJde sametised helid, multitalent Sander Mölder, diskosuunitlusega DJ Talisman, värske muusika maaletooja Madis Nestor, Jazz It Up DJd Orav & Drummie, cooli blogi pidavad coolid KTLG
DJd, surfiv ja surfav Kalamari Unioon ning Eesti esimesi jazziplaadikeerutajaid DJ Hannes Kalamäe.

10.-14. juulini Pärnu lähedal Lemmerannas toimuv Surfilaager tähistab sel aastal 15. sünnipäeva.  Surfilaagris on võrdsed sportimisvõimalused ja võistlus- ning demoprogramm nii purjelauduritele kui lohetajatele.

Kohapeal on võimalik osaleda surfikoolitustel, õppida maailmatasemel pro-sõitjatelt ning lisaks nautida aktiivset meelelahutust.

Piletid on müügil Ticketpro müügipunktidest ja aadressil www.ticketpro.ee.

Lisainfot leiab SIIT ja SIIT!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles