Keira Knightley keha võidi Chaneli reklaami jaoks muuta

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keira Knightley Chaneli reklaamis
Keira Knightley Chaneli reklaamis Foto: metro.co.uk.

Briti näitlejanna Keira Knightley paljastas ennast Chaneli parfüümireklaami jaoks. Kriitikute väitel on näitlejanna keha reklaami jaoks arvutiga töödeldud.

Kriitikute arvates on tavapäraselt kõhna näitlejanna keha natuke pehmemaks ja naiselikumaks muudetud, kirjutab Daily Mail.

«Reklaamil hoiab Knightley rindade ees kaabut ja alakehal on valge meeste triiksärk. Tema ees on näha Chaneli firma Coco Mademoiselle parfüümi. Samas on ta kehakumerused tavapärasest pehmemad,» ütlesid kriitikud

Ka varem on Knightley keha reklaamide jaoks muudetud. Nii näiteks nägi näitlejanna 2004. aasta filmi «King Arthur» Suurbritannias ilmunud reklaamplakatil välja selline nagu ta on, pisut nurgelise ja poisiliku välimusega. USAs ilmunud reklaamides aga palju naiselikum.

Möödunud aastal ajakirja Vanity Fair esikaanel ilmunud fotol poseeris Knightley koos Scarlett Johanssoni ja moedisainer Tom Fordiga.

Näitlejanna kommentaar pärast pildi avaldamist oli, et ta rindu on arvuti abil suurendatud.

«Need asjad seal pildil pole minu omad. Loomulikult tahaksin ma suuremaid rindu, kui mul on, kuid kui mul neid pole, ei juhtu ka midagi. Tegelikult on mul ükskõik,» ütles näitlejanna siis.

Knightley sõnul pole tal palja ihu näitamise suhtes komplekse.

 «Reklaamides ja filmides ihu paljastamine on tavapäraseks muutunud. Minu keha on selline nagu on ja ma teen lihtsalt oma tööd,» lisas staar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles