Mihhail Kõlvart: kes ütles et sport on tervislik?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurbritannia kuninganna Elizabeth II sünnipäeva tähistamine Eestis.
Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart tuli pittu väljaväänatud jalaga
Suurbritannia kuninganna Elizabeth II sünnipäeva tähistamine Eestis. Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart tuli pittu väljaväänatud jalaga Foto: Karli Saul/SCANPIX

Täna tähistati Eestis Elizabeth II 87. sünnipäeva, briti suursaadiku Chris Holtby ja tema abikaasa Polly Holtby piduliku vastuvõtuga.

Briti suursaadiku vastvõtule oli palutud hulk Eesti poliitikuid, ministerid ja ärimehi. Vastuvõtule olid tulnud teiste seas rahandusminister Jürgen Ligi, välisminister Urmas Paet, kaitseväe juhataja kindralmajor Riho Terras, Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart, Keskerakonna fraktsiooni esimees Kadri Simson, ärimees Neinar Seli, jpt värvikad tegelased.

Teiste seas torkas silma Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart, kelle jalg oli lahases. Mehe sõnul polnud tegu tõsise vigastusega. "Väänasin jala sporti tehes välja," nentis Kõlvart ning lisas hiljem naerdes: "Kes ütles, et sport on tervislik..."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles