Vaata videosid: Tallinnas toimus breiktantsulahing

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Breiktantsuvõistlus Red Bull BC One Baltic Cypher
Breiktantsuvõistlus Red Bull BC One Baltic Cypher Foto: Viktor Burkivski

Laupäeval peeti Rahvusraamatukogus maha võimas breiktantsulahing Red Bull BC One Baltic Cypher.

Üritus tõi Tallinnasse sadakond Baltikumi breikarit, kes kogunesid juba kell 14:00 Club Hollywoodi ette, et selekteerida välja 16 parimat breikarit, kes õhtuses Rahvusraamatukogus toimuvas finaalis võidutiitli nimel võistlema asusid.

Kvalifikatsioonide käigus jäid sõelapõhjale Läti b-boyd Shaggy, Stepy, Bura-Deny, Illa Rock, Leedu breikarid Maikl Kein, Deni, Egis, Morraen ja Eesti b-boyd Saha Rock It, Kirill, Tipsi ja Burik. Lisaks said otse finaali eelmise aasta võitja Marek Vetik ning igast riigist 3 wildcard tantsijat, kelleks olid Lil Matu (EST), An-Juicy (LAT) ja Actor (LIT).

Vaheshowna näitas oma BMX-ratta akrobaatikavõimeid Bert Ribul ning tuju hoidis üleval Hollandist pärit õhtujuht/DJ duo vennad Waldenid.

Finaalis jäid jõudu katsuma 29-aastane eestlane Aleksandr Arbuzin, b-boy nimega Saha Rock It ning 23-aastane lätlane Nikolai Voronezhcev, b-boy nimega Stepy. Pingelise võistluse tulemusena otsustasid kohtunikud võidutrofee lätlase Stepy kaela riputada.

Red Bull BC One tähistab sel aastal juba oma kümnendat juubelit. Eelmisel aastal toimus võistlus Leedus, üle-eelmisel aastal Lätis.

Vaata videosid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles