Margus Vaher peab parimaks Birgit Õigemeelt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti otsib superstaari" 2007 aasta võitja Birgit Õigemeel
"Eesti otsib superstaari" 2007 aasta võitja Birgit Õigemeel Foto: Mihkel Maripuu

Margus Vaher peab parimaks uustulnukaks Eesti muusikas «Eesti otsib superstaari» võitnud Birgit Õigemeelt. Ometigi austas selle tiitliga teda ennast Raadio Elmar, mille kuulajad Marguse nädala küsitlusel parimaks uustulnukaks valisid.


Vaher kogus nädalaga 36% raadiokuulajate häältest. Teisele kohale tuli poistebänd Traffic 19% ja kolmandale kohale Aasta naisartist 2008 Niki 14%-ga.



Esikolmikule järgnesid Hannaliisa Uusma 12%, Birgit Õigemeel 7%, Mikk Saar 6% ja Ska Faktor 3%-ga. Kokku hääletati nädala jooksul 2686 korda.




Parimatest parimaks ei tituleeriks Margus Birgitit aga siiski täielikult: «Seda siis plaadimüüki silmas pidades,» sõnas ta. «Aga mulle on silma jäänud hoopis selline terav ja omapärane muusik nagu Erko Niit,» lisas mees. «Tal läheb ilmselt aega, et jõuda üldise tuntuseni, aga ta kindlasti jõuab sinna.»




Margus Vaher on pärast saate «Kaks takti ette» võitu keskendunud kontsertide andmisele ja oma bändi 

 Kesköö

 albumi salvestamisele. Esimest plaati lubab Margus aasta lõpuks.



«Pooled seaded on juba valmis ja salvestamine on ühe kolmandiku peal,» kirjeldas laulja plaadi valmimisjärku. Uut Kesköö singlit lubab ta aprillis. «See tuleb ikka duett koos Kreet Stubenderiga,» tutvustas laulja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles