FMX show tõstetakse kokku üritusega Tallinn Drift 2009

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tsiklivõlureid sel laupäeval Tallinnas ei näegi.
Tsiklivõlureid sel laupäeval Tallinnas ei näegi. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Laupäeval, 6. juunil Tallinna Lauluväljakul toimuma pidanud ekstreemne freestyle motokrossi show Casino Grand Prix FMX 2009 lükkub kesise piletieelmüügi tõttu augustikuusse.

FMX show tõstetakse kokku 30. augustil Ülemiste Keskuse parklas toimuva üritusega Tallinn Drift 2009.

„Oleme sunnitud käesoleval laupäeval Tallinna Lauluväljakul toimuma pidanud FMX show augustikuus läbi viidava Tallinn Driftiga kokku tõstma," ütles FMX ja Tallinn Drift 2009 ürituste peakorraldaja Toomas Villo.


„Ürituste kokkutõstmise põhjuseks on publiku oodatust väiksem huvi piletite eelmüügi vastu, mis tähendab sellise suurürituse puhul tänases majandusolukorras väga suurt riski. Kahe ürituse kokku viimisel saame riske hajutada ning pakkuda publikule mitmekesisemat ja meeldejäävamat programmi."

FMX ja Tallinn Drift 2009 ürituse peakorraldaja Toomas Villo sõnul kehtivad kõik FMX show piletid ja kutsed 30. augustil toimuval Tallinn Drift 2009 üritusel.

„Kui FMX üritusele pileti ostnud isikule mingil põhjusel 30. august ei sobi, siis soovi korral ostame pääsme temalt tagasi. Pääsmete tagasiostmise kord tehakse teatavaks reedel 5. juunil ning vastav info avaldatakse www.fmx.ee ja www.piletilevi.ee kodulehekülgedel. Vabandame kõigi huviliste ees ürituste kokkutõstmisel tekkinud ebameeldivuste pärast."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles