Uus staar on sündinud! Saage tuttavaks staarandrogüün Joosepiga!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva, 6. juuni õhtul avati Kultuurikatla katseköök ja kohvik Kanala. Ühtlasi peeti ka Kultuurikatla Aia teise hooaja avapidu.

Kohal oli igat sorti karvaseid ja sulelisi. Teiste seas ka moe- ja staaripüünele trügiv androgüünne transmodell Joosep (22).

Joosep alustas modellitööga juba 13-aastaselt. Esmalt pandi ta Baltic Modelsi modellide nimekirja.

Oma blogis pajatab noormees, et meigikunstnikud on talle meiki tehes öelnud, et ta võiks vabalt ka väga ilus naine olla. Poiss hakkaski oma huuli värvima esimest korda, kui temast sai geiklubi Angel püsikunde.

«Käisin pidudel, ja maquillage missugune! Ja alati ka kostüümid, sest jälgisin kohutavalt, mis ma selga panin. Igas sõrmes kaks sõrmust, extravaganza! Kihvt!» ei varja Joosep oma ekstaasi.

Poiss tunnistas ka kunagi Areenile antud intervjuus, et juba lasteaias oli ta teistsugune. «Koolis, algklassidest saati lendasid minu pihta sõnad nagu pede ja emane. Kõik need väljendid, mille tähendust ma toona päris täpselt ei mõistnud.»

«Selline kohtlemine tõukas mu sinna, kus ma täna olen. Nad lükkasid mu enda seltskonnast välja, aga täpselt sellesse seltskonda täna, mis on minu jaoks õige ja hea,» tunnistab Joosep.

Ka kohvik Kanala avapeol ei varjanud transmodell oma suundumust ning oli ära tooninud oma naiseliku suu, lisanud põskedele puudrit ning üll tõmmanud seksikalt ühe õla paljastava kampsiku. Loomulikult ei puudunud staarandrogüünide tähtsaim aksessuuar - naiselik sulgedega kaunistatud käekotike.

Värise Metroseksuaal Neigaus!

Vaata pildigaleriid!

Copy
Tagasi üles