Beatrice`i eksmees on kõvasti kaalust alla võtnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva, 6. juuni õhtul avati Kultuurikatla katseköök ja kohvik  Kanala. Ühtlasi peeti ka  Kultuurikatla Aia teise hooaja avapidu.

Kultuurikatla Katseköök ja kohvik Kanala on Kultuurikatla Toidulabori esimene arendus, mille eesmärk on  teha Eestist  teada-tuntud kulinaariamaa  ja viia siinse söögikultuuri innovatsioon kiiremini rahvusvahelise publiku ette, mis ergutaks Eesti toidukunsti säravamaid egosid ning  muudaks senise gurmaanide väikesearvulise armee laiapõhjaliseks rahva omakaitseks.

Kanala peakokaks on modellimamma Beatrice`i ekskaasa ja DJ, Priit Kuusik. Priidul on olemas kokapaberid ning mees toimetab ka talle ja ekskaasale kuuluvas vanalinna kodurestoranis.

Külalisi hämmastas pisut Priidu muutunud välimus. «Mees on viimase poole aasta jooksul kõvasti kaalus alla võtnud,» kommenteeris üks Priidu vana tuttav. «Ei tahtnud teist esialgu äragi tunda. Nokamütsi järgi sain aru, et tegu ikka vana hea tuttavaga.»

Beatrice hülgas oma laste isa, Priit Kuusiku aastal 2011, kui tutvus reklaaminduses töötava Ed Labetskiga.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles