Kati Saara Vatmann leiab uued riided prügikastist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle aasta kevadel tabati talupidaja ja kirjaneitsi Kati Saara Vatmann oma Volkswageni roolist joobeseisundis. Naise joove oli üle 1,5 promilli. Kirjanik Kati Saara Vatmann kinnitas, et joobes juhtimine vastab tõele. «Olen oma karistuse saanud ja kahetsen,» ütles Vatmann ja lisas, et rohkem ta teemat ei kommenteeri. Kirjanikult võeti load ära ja määrati katseaeg. 
Ka 2011. aastal jäi naine napsisena vahele. Tollal sai ta karistuseks kaheaastase tingimisi vangistuse. «Olen advokaadile, kohtunikule ja prokurörile väga tänulik,» ütles kirjaneitsi Vatmann ajakirjale Naistele pärast istungit, «nad said aru, et mu talupidamine ei võimalda mingit hiigeltrahvi maksta, ning seepärast olen rahul, et mulle määrati vaid kaheaastane katseaeg.»
Selle aasta kevadel tabati talupidaja ja kirjaneitsi Kati Saara Vatmann oma Volkswageni roolist joobeseisundis. Naise joove oli üle 1,5 promilli. Kirjanik Kati Saara Vatmann kinnitas, et joobes juhtimine vastab tõele. «Olen oma karistuse saanud ja kahetsen,» ütles Vatmann ja lisas, et rohkem ta teemat ei kommenteeri. Kirjanikult võeti load ära ja määrati katseaeg. Ka 2011. aastal jäi naine napsisena vahele. Tollal sai ta karistuseks kaheaastase tingimisi vangistuse. «Olen advokaadile, kohtunikule ja prokurörile väga tänulik,» ütles kirjaneitsi Vatmann ajakirjale Naistele pärast istungit, «nad said aru, et mu talupidamine ei võimalda mingit hiigeltrahvi maksta, ning seepärast olen rahul, et mulle määrati vaid kaheaastane katseaeg.» Foto: Elu24 fotomontaaž

Kati Saara Vatmann tunnistas,  et ka prügikastist on võimalik täiesti kantavaid riideid leida. Sellesse, et vanade riiete ning esemetega kandub edasi ka nende isikute energia, Kati ei usu.

Kati Saara Vatmann on meedias varem tunnistanud, et ta ei käi üldse šoppamas ning kõik riided, mis tal kodus on, pärinevad kas siis lastelt või sõbrannadelt, vahendab Buduaar.

Nüüd paljastas Kati veel ühe allika, kust ta varem riideid sai.

«Prügikastist! Jah, täpselt, te kuulsite õigesti! Mul on Stockholmis üks tuttav - ta on juudisoost klaverimängija, selline vana mees, nimeks Jakob, kes armastas öösiti rikaste rootslaste prügikastides sorimas käia,» lausub naine.

Vatmann lisab: «Oi, ta sai sealt ikka väga vingeid asju - isegi mööblit leidis, riietest rääkimata ja mõned riided olid kusjuures uhiuued ning pakendist välja võtmata. Ta saatis mulle ikka suhteliselt palju lahedaid riideid, aga kahjuks jah, see allikas on nüüd nii-öelda oma uksed kinni pannud.»

Kas Kati ei karda, et vanade riietega kaasneb ka nende endiste omanike energia?
«Punkt üks, ma ei usu sellesse teooriasse ja punkt kaks, vesi teeb kõik puhtaks. Vesi on kõikvõimas, sellest sai alguse elu ja pole asja, mida vee abil puhtaks ei saaks, kaasa arvatud teiste inimeste energia.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles