Katie Holmes tahab rohkem seksi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Cruise
Tom Cruise Foto: SCANPIX
Tom Cruise’i abikaasa Katie Holmes on kuuldavasti hädas sellega, et ei saa oma seksisümbolist mehega piisavalt tihti linade vahel hullata.

Holmes, kel on Cruise’iga kolme-aastane tütar Suri, on enda ja abikaasa hüplikust töögraafikust kuuldavasti tüdinud ning nõuab rohkem aega intiimsusteks, kirjutab Femalefirst.

«Katie on viimasel paaril kuul silmnähtavalt masendunud olnud,» rääkis allikas. «Tema jaoks on äärmiselt raske elada elu, mis pöörleb ümber Tomi, aga ei sisalda piisavalt intiimset koosolemise aega, et tõeliselt rahuldustpakkuv olla.»

«Katie ei taha temaga ainult punase vaiba üritustel käia. Ta tunneb pidevalt, et peab Tomi tähelepanu pärast teistega võistlema,» jätkas asjassepühendatu.

Allikas teadis ka öelda, et Katie tõmbub oma Los Angelese tutvusringkonnast üha kaugemale ning sõbrad on tema pärast muretsema hakanud.

«Kõik kardavad, et ta on murdumise äärel. Ta veedab enamiku oma päevadest üksinda Suri järele vaadates. Ta on pühendunud ema, aga see on üksildane töö. Tema ja Tom elavad väga eraldatud elusid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles