Tisdale ja Cyrus armastavad sarkastilisi nalju

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus
Miley Cyrus Foto: WENN.com
Noor näitlejanna Ashley Tisdale ütles, et talle ja kolleeg Miley Cyrusele meeldivad sarkastiline huumor ja otsekohesed ütlemised, mis neile aga sageli pahandusi põhjustavad.

«Keskkoolimuusikali» staari sõnul on neil Cyrusega iga asja kohta oma arvamus, mis aga pahatihti inimesi solvab, kirjutab Femalefirst.

«Miley on kindla peale sarkastiline,» rääkis Tisdale. «Ta ütleb maailma naljakamaid asju, aga ma olen ise ka selline – teate küll, natuke jäme.»

«Miley ütleb alati, nagu asi on ja mõned inimesed võivad solvuda, aga ta on lihtsalt aus. Minu meelest on see tal suurepärane omadus. Ta ei karda midagi välja öelda!» selgitas näitlejanna.

«Vahel tekib meile seetõttu pahandusi. Inimesed võivad asjast valesti aru saada, aga Miley on noor ja lihtsalt ütleb neid asju. Teda see ei häiri. Te ei tohiks seda liiga tõsiselt võtta,» jätkas 23-aastane Tisdale.

Näitlejatar lisas, et tema ja Cyrus ei haava inimesi meelega.

«Ütlen, mida mõtlen ja võin kedagi solvata, aga ma ei tee seda meelega ja ma ei usu, et ka tema seda teeks. Ütleme lihtsalt, kuidas asi on ja minu meelest on ausus inimeste juures parim omadus,» lõpetas näitlejanna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles