Jaak Mae nautis koos kaasaga Otepää mõnusat suveilma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Otepääl ringleb pikantne lugu endisest tippsuusatajast Jaak Maest – ta olevat teise naise pärast mõneks ajaks oma abikaasa ja kodu jätnud!

Et Otepää kihab eks-suusaäss Jaak Mae armudraamast, kuulsime juba möödunud nädalal Kroonika vahendusel. 

Aastakümneid suusaradadel ja spordilaagrites rühkinud ning tublile spordimehele kohast, nöörimööda elustiili ja režiimi järginud Jaak Mae (41) on täna kellast kellani ametis Eesti Suusaliidus – mai alguses sai temast selle peasekretär ning nüüd peab ta jagama end Otepää ja Tallinna vahel.

Kas just põhjusel, et tippspordist loobumise järel on suusamehe ellu tekkinud enam vabadust, aga Otepää kihab armudraamast, mille peakangelane on Jaak Mae. Väidetavalt süvenes kriis Jaagu ja tema tegusa abikaasa Jana (43) vahel nii kaugele, et varakevadel kolis mees välja nende ühisest eramust. Kuuldavasti seadis Jaak end sisse samas lähedal väikeses ühetoalises korteris. 

Kuulujutud kuulujuttudeks, aga Elu24 paparatso kaamerasilm tabas nädalavahetusel Otepääl toimunud rattarallil Jaak Mae koos abikaasa Janaga mõnusat suveilma nautimas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles