EBS Alumni Golf 2013 golfiturniiri võitis Mart Kutsar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

29. mail peeti Estonian Golf & Country Club´is traditsiooniline EBS Alumni Golf turniir. Sellel aastal tuli HCP 0-18,4 klassis võitjaks Mart Kutsar, kes saavutas netotulemuseks 69 lööki. Sama tulemuse saavutas ka Jüri Ross, kuid Kutsar sai võidu tänu viimasel üheksal rajal tehtud paremale tulemusele.


HCP 18,5-36 punktimängu grupis saavutas võidu Marko Pählapuu 37 punktiga ning teiseks tuli Mart Habakuk 35 punktiga. Parima löögimängu tulemuse tegi Janar Toomesso, kes läbis Euroopa TOP100 hulka valitud Jõelähtme Sea Course´i 78 löögiga.

Parima löögimängu tulemuse teinud Janar Toomessoo ning A klassi võitja Mart Kutsari nimed kantakse Madis Habakuke poolt annetatud 1889. aastast pärit Bukowski oksjonilt soetatud karikale, mis jääb EBSi ruumidesse golfivõistlust meenutama. 

EBS Juhtimiskoolituse Keskus pani võitjale Mart Kutsarile välja ka voucheri 500€ sissemakseks valitud koolitusele. Auhindu olid üle andmas EBSi asutaja Madis Habakuk ja EBS Juhtimiskoolituse Keskuse juht Peep Aaviksoo.

EBS Alumni Golf on EBSi vilistlastele, tudengitele, õppejõududele ja EBSi sõpradele korraldatud traditsiooniline golfiturniir. 2011. aastal pälvis EBS Alumni Golfi võidukarika Martin Lill ja 2012. aastal Neeme Org.

EBS Vilistlasfond tänab kõiki osalejaid, toetajaid ning peasponsor Metro Capital Managementi!

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles