Strippar-Marco ostis oma Armani koti 700 euro eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimased nädalad on kirgi kütnud Europarlamendi saadik Kristiina Ojulandi Chanel kostüümid ja Hermés kott. Oma kotte esitles ka Londonis eksiilis elav staarpoliitik Anna-Maria Galojan. Nüüd on järg Strippar-Marco kottide käes.

Tartus resideeriv Strippar-Marco: Mina ostsin oma lemmikkoti eelmisel aastal. Selleks on täisnahast Armani šokolaadikarva mahukas kott, mida võib kanda nii õlal, kui käevangus.

Ma ostan koti tavaliselt mahukuse ja kestvuse järgi. Loomulikult peab see olema täisnahast ja kestev. Peab vastu pidama vähemalt kaks aastat.

Selle pildil oleva koti ostsin Soomest, Stockmani kõrvalT, butiigist nimega Della Marga ning maksin selle eest 700 eurot.

Aga meie Kristiina Ojulandi kott maksis ju 7000 eurot! Mis see minu kott siis nii palju kehvem on...

Samas Kristiina stiil mulle meeldib, selline Rocco Barocco,Ferre ja Chanel - neid see daam armastab ikka väga.

Kui ka mul raha, siis ostan ikka kalleid aksessuaare ja kui raha pole, siis ei osta. Nii lihtne see ongi. Kõik me armastame ju stiili ja glamuuri! Miks seda häbeneda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles