Club Sugar sünnipäev ja suvehooaja avamine Pärnus!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Sugar toob oma sünnipäevaks päikesepaistelise ja energilise peoatmosfääri otse Hispaaniast!
Ööklubi Sugar toob oma sünnipäevaks päikesepaistelise ja energilise peoatmosfääri otse Hispaaniast! Foto: Sugar

Ööklubi Sugar toob oma sünnipäevaks päikesepaistelise ja energilise peoatmosfääri otse Hispaaniast!

Reedel, 31. mail tähistab oma neljandat sünnipäeva Pärnu populaarseim ööklubi Sugar!

„Nelja tegutsemisaasta jooksul oleme korraldanud palju meeldejäävaid üritusi, pakkunud klientidele kvaliteetset ja mitmekülgset meelelahutust ning käinud kaasas värskete meelelahutustrendidega. Usume, et just seetõttu on klubi Sugar valitud ka suvepealinna külaliste poolt kahel järjestikusel aastal Pärnu parimaks meelelahutusasutuseks. Kuna suvehooaeg on saamas alguse ning Sugar tähistab reedel oma 4ndat sünnipäeva, siis otsustasime sellel aastal siduda sünnipäevapidustusteks ühte peoparadiisiks kutsutava Ibiza saare ning meie oma suvepealinna Pärnu kuumimad emotsioonid ja peorütmid“, selgitas Sugari programmijuht Kert Klaus.

Club Sugari neljandal sünnipäevapeol astub hiljuti moderniseeritud Suhkruklubi lavale maailma tippklubi „Pacha“ armastatud resident DJ Sebastian Gamboa, Hispaaniast.

Lisaks annavad õhtule koloriiti kollektiivi „Tiger Milk“ lauljatar Eva Vaino, freakylicious tantsushow ning magusad sünnipäevaüllatused, mis hoiavad piduliste meeleolu hoos hommikuvalgeni. Maitsekalt magusa muusikavalikuga tõstavad külalised tagajalgadele DJ Kert Klaus ja DJ Kristjan Hirmo.

Ööklubi Sugar väisab algaval suveperioodil nii Eesti kui välismaa tippartistide paremik. Lisaks mitmetele teistele headele klubiõhtutele saab Sugaris suvel nautida selliseid populaarsed üritusteseeriad  nagu „Hirmo Faktor“, „Pukka Up“, „Bad Jam“ ja „JägerWeekend“ ning klubimuusikastaare DJ Seamus Haji, DJ Jonathan Ulysses, DJ Phil Phuldner, DJ Sebastian Gamboa jmt.

„Oleme panustanud nii klubi suvisesse programmi kui ka ruumide kaasajastamisesse ning usume, et suudame oma klientidele pakkuda tõeliselt nauditava ja meeldejääva suve“, ütles klubi juhataja Liis Kangur.

Ta lisas, et juba sünnipäevajärgsel laupäeval avatakse ansambli „Outloudz“  eksklusiivse akustilise etteastega värske välimuse saanud populaarne Sugar`i suveterrass, kus võimalik nautida meeleolukaid warm-up pidusid, live-artiste ning uut kokteili- ja toidumenüüd!

Täpsem info programmi ja ürituste kohta Club Sugari kodulehel http://www.sugarclub.ee/

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles