Susan Boyle loobub talendisaate finaalist?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Susan Boyle
Susan Boyle Foto: AP / Scanpix

Kuulus šotlanna Susan Boyle on kaalunud briti talendisaate finaalist loobumist.

«Britain`s Got Talent» saate ühe žüriiliikme Piers Morgani sõnul on liigne tähelepanu Boyle`i ära kurnanud, kirjutab The telegraph.

Morgan kirjutas oma blogis, et 48-aastane Karvane Ingel on küll kõikide lemmik, kuid ta õlul olev kuulsusekoorem on tema jaoks väga raske.

«Ta on nagu ärahirmutatud jänes, kes püüab end päästa,» lisas  saate kohtunik.

Samas on internetis jätkunud ka negatiivsete kommentaaride laviin Boyle`i aadressil.

«Ta on viimasel ajal palju nutnud. Ta püüab asjaga hakkama saada, kuid see on talle uus ja raske. Ta on kaalunud ka finaalsaatest loobumist,» jätkas Morgan.

Boyle kaotas näiteks kontrolli enda üle Põhja-Londonis Wembleys asuvas Plaza hotellis, kui kaks isikut teda kõnetasid ning teravaid märkusi tegid. Boyle sattus hüsteeriasse.

Hotell oli sunnitud ebakõla lahendamiseks politsei kutsuma.

Morgani sõnul tekitas Boyle`ile stressi väga kiire kuulsaks saamine.

«Ta on kogenematu ja sellise kuulsusekoormaga ei ole ka suurtel staaridel lihtne elada. Loodan, et inimesed tõmbuvad sellel pühapäeval toimuvaks finaaliks tagasi ja Boyle saab rahus oma etteaste teha,» sõnas talendisaate kohtunik.

Morgan soovitas Susan Boyle`il keskenduda finaalile ning kõik teised asjad peast heita.

«Sa said varasemate etteastetega suurepäraselt hakkama ja saad ka sellega. Oled paljude lemmik ning loodetakse, et sa võidad,» kirjutas Morgan oma blogis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles