Kirsti Timmer läheb maale tööle!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: promo

Ettevõtlik Kirsti Timmer ei puhka ka suvehooajal, sest sõidab koos «Seitsmeste uudiste»  võttegrupiga mööda Eestit ja uurib, kuidas siis tegelikult maal elatakse. Muuhulgas näeb tänaõhtuses uudistesaates, milline töökoht võiks talle maal sobida.

Kuni reedeni on «Seitsmestes uudistes» eetris maaelu-lugude esimene nädal, mille jooksul juhtub nii mõndagi üllatavat ja lõbusat.

«Sõidame Eestimaal ringi, eesmärgiks uurida, kas jutt, et maaelu hakkab  meie riigis välja surema, vastab tõele,» selgitab Timmer, kelle väitel on seni toimunud kohtumised pigem vastupidist kinnitanud.

«Kuigi räägitakse, et rahvas kolib maalt linna, on meie teele sattunud pigem need inimesed, kes maaelu naudivad või on koguni linnast maale kolinud,» lisab ta.

Tänaõhtuse loo vaatajad saavad osa uutest maaelu-muljetest ning näevad, milline on töökoht, kuhu Kirsti Timmer maal ametisse võiks asuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles