Obama on Pitti ja Clinton Jolie sugulane

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie ja Brad Pitt
Angelina Jolie ja Brad Pitt Foto: AFP / Scanpix

USAs tegutseva New England Genealogical Society uurijad tegid kindlaks, et USA presidendikandidaat Barack Obama on näitleja Brad Pittiga ja teine kandidaat Hillary Rodham Clinton näitlejanna Angelina Joliega suguluses.

Brad Pitt ja Barack Obama on ühe suguvõsa üheksas põlvkond. Nende ühiseks esiisaks on Edwin Hickman, kes suri Virginias 1769. aastal, kirjutab Yahoo news.

Hillary Clinton ja Angelina Jolie on samuti üheksa põlvkond. Neid ühendab prantslane Jean Cusson, kes suri Kanadas Quebecis St. Sulpice`is 1718. aastal.

Hillary Clintoni emapoolsed sugulased on Prantsuse-Kanada päritolu ja sinna suguvõsasse kuuluvad veel sellised kuulsused nagu Madonna, Celine Dion ja Alanis Morissette.

Barack Obama ema on valgenahaline naine Kansasest ja isa tumedanahaline keenlane. Obama ema suguvõssa kuulub kuus USA presidenti, kaas arvatud ka praegu võimul olev George W. Bush.

Lisaks Bush juuniorile ja seeniorile, leiab Barack Obama emapoolsete sugulaste hulgast ka Gerald Fordi, Lyndon Johnsoni, Harry Trumani ja James Madisoni. Lisaks veel endise USA asepresidendi Dick Cheney, kunagise Suurbritannia peaministri Sir Winston Churchilli ja USA kodusõjaaegse väejuhi, kindral Robert E. Lee.

Genealoog Christopher Childi sõnul näitas nende uuring, et presidendikandidaadid on suguluses inimestega, keda ei oskakski nendega esmapilgul seostada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles