Ines Karu-Salo õppis vanaema käe all lehma lüpsma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ines Karu-Salo
Ines Karu-Salo Foto: Doominofoto

Ettevõtja, turundaja, idamaiste ja Polüneesia tantsude treener ning koreograaf Ines Karu-Salo on alati olnud väga perekeskne noor naine ja hoolimata kiirest elutempost on tal oma vanaemaga siiamaani väga lähedased suhted.

Buduaar rääkis Inesega lapsepõlves maal vanaema juures veedetud ajast ning uuris, milliseid memme õpetussõnu Ines oma lastele edasi tahaks pärandada.

Nii nagu Ines, on ka tema vanaema eluaeg olnud väga tubli ja töökas naine.

«Ta on väga abivalmis, armas, ilus ja suurepärane kokk. Minu vanaema kohupiimakoogid, vahvlid ning kodused praekartulid on lausa võrratud. Väiksena sai väga palju tema juures maal oldud ja maatöid tehtud - kartuleid pandud ja võetud, heinatööl käidud, lehma lüpstud, õpitud, kokatud, remonti tehtud...» loetles Ines.

Mis on aga parim asi, mida Ines oma vanaemalt õppinud on ja mida ta kindlasti õpetaks edasi oma lastele?

«Olema oma kallitele alati toeks. Õpetaksin vanaema kokakunsti, matemaatikat ja raamatupidamist - see kõik on väga vajalik ning just temalt olen nendes valdkondades palju kasulikke nõuandeid ja õpetussõnu saanud,» on Ines tänulik, et tal on niivõrd tubli ja tore vanaema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles