Kerli Kõivul on viis nimekaimu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen ja Kerli Kõiv
Helen ja Kerli Kõiv Foto: Lugejapilt

Nimi ei riku meest, kuid nimi võib tekitada segadust, pahandust või hoopiski palju nalja – seda eriti siis, kui sul juhtub olema nimekaim! Buduaar otsis üles ja küsitles Eesti kuulsusi ja nende vähemkuulsaid nimekaime.

Maailmakuulsal eesti poplaulja Kerli Kõivul on teadaolevalt lausa viis nimekaimu

Üks lauljatari nimekaimudest, 18-aastane Tõrvandi Kerli Kõiv sattus paar aastat tagasi jänest sõites mupo bussi. Kui Kerli ametivõimudele oma nime ütles, ei uskunud mundrikandjad oma kõrvu! „Mis asja?!? Ei ole, mis sa valetad siin praegu. Ma ei usu sind!“ oli munitsipaalpolitseinike ühine reaktsioon.

Kerli, olles olukorrast siiralt jahmunud, ulatas oma ID-kaardi ning luges kinnituseks peast ka oma isikukoodi ette. Selle peale palusid mehed Kerlil ka viisijupi üles võtta, mida Kerli siiski ei teinud.

„Üldiselt rohkem selliseid naljakaid juhtumeid pole olnud, kuid peamine küsimus on alati: „Kas sa laulad ka?“, kui kusagile, näiteks arsti juurde ajapanek on või ükskõik, kus nime küsitakse,“ räägib Kerli, kes tegeleb laulmise asemel hoopis jalgpalliga.

Ka teine, Tartust pärit popstaar Kerli Kõivu nimekaim mäletab, et suurema tähelepanu osaks sai ta just siis, kui Kerli oli Fizz Superstaariks nimetatud. „Pärast seda tuli fännide telefonikõnesid vastu võtta suisa südaööl, kuniks ma oma telefoninumbri salastasin,“ meenutab Kerli.

Peale fännidekõnede meenub Kerlile ka juhtum, mis leidis aset hoopis teisel pool piiri, nimelt Hispaanias Barcelonas.

„Ajal, mil ma hotellis check-in’i tegin ja ulatasin oma ID-kaardi hotellitöötajale, vajus tema suu väga lahti, kuna ta esiti arvas, et tegu ongi kuulsa laulja Kerli Kõivuga. Seejärel ma rahustasin ta maha ning ütlesin, et mul on küll sama nimi, aga mitte lauluanne,“ naerab nimekaim.

Kerli sõnul harvad pole ka juhused, kui Skype’is saadetakse teateid järjekordsest kuulsa lauljatari auks loodud fänniklubist ning loomulikult saab turundusvaldkonnas tegev Kerli Kõiv hulgaliselt sõbrakutseid Facebookis.

Kas sulle meenub mõni lõbus lugu seoses oma nimekaimuga?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles