Fox Life näitab menusarjade uusi osi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inetut Bettyt kehastab näitlejanna America Ferrera.
Inetut Bettyt kehastab näitlejanna America Ferrera. Foto: Kanal 2

«Meeleheitel koduperenaiste» ja «Inetu Betty» uued osad on Starmanis, STVs, Elioni Digi TVs ja Zuum TVs Fox Life’i vahendusel nähtavad veel enne, kui need jõuavad eetrisse Eesti telekanalites.




Eelmisel aastal Baltimaades saateid edastama hakanud eestikeelsete subtiitritega telekanal Fox Life näitab praegu «Inetu Betty» kolmandat ja «Meeleheitel koduperenaiste» viiendat hooaega. Nende sarjade eelmised hooajad jooksid Kanal 2s ja kogusid tuhandeid vaatajaid.

Telekanali juht Olle Mirme aga ei karda, et inimesed uued osad Fox Life’i pealt ära vaatavad ja tulevikus sarjade vaadatavus Kanal 2s langeb.

«Kanal 2 on Eesti vaadatuim telekanal ja «Meeleheitel koduperenaised» üks Eesti vaadatumaid telesarju, nii et kindlasti ei paku see tillukene nišikanal meile reaalset konkurentsi,» leidis ta. «Inimestel pole aega ega vajadust, et oma lemmikseriaali lisaks Kanal 2-le veel kusagilt kaabliavarustest taga otsida.»

Kui suur on kanali Fox Life vaadatavus, Emori projektijuht Peeter Teedla öelda ei osanud.

Ajal, mil Eesti telekanalid suvehooajale lülituvad ja uute sarjade hooaegu sisse ei osta, näeb Fox Life’i pealt ka noortesarja «Weeds», komöödiasarju «Hope ja Faith» ja «Spioonitarid».

Uued hooajad


«Sopranod» esmaspäeviti kell 20.50 Fox Crime’is


«Meeleheitel koduperenaised» teisipäeviti kell 21 Fox Life’is


«Inetu Betty» kolmapäeviti kell 21.50 Fox Life’is


«Kurjuse kannul» laupäeviti kell 21.35 Fox Crime’is


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles