«Aasta televaataja» selgub sel pühapäeval!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Aasta televaataja 2013»
«Aasta televaataja 2013» Foto: promo

Juba sel pühapäeval kell 20.00 selgub Kanal 2s, kes on Eesti kõige tähelepanelikum televaataja. Kanal 2, ETV ja TV3 telehooaega kokkuvõtvat viktoriini «Aasta televaataja 2013» juhib Liis-Katrin Avandi.

Lõppevat telehooaega puudutavaid küsimusi esitavad saates Kristjan Jõekalda, Tuuli Roosma, Mart Juur, Krista Lensin, Olaf Suuder ja Kertu Jukkum, näitlejad Ott Sepp ja Margus Prangel, tipp-mälumängur Igor Habal, muusikud Hendrik Sal-Saller, Teele Viira, Getter Jaani ja Winny Puhhi laulja Indrek Vaheoja, uisutreener Anna Levandi ning mälumängu «Mis? Kus? Millal?» salapärane saatejuht.

«Aasta televaataja 2013» saatejuht on Liis-Katrin Avandi, kes on eelkõige tuntud Kanal 2 sarja «Kelgukoerad» ühe osatäitjana. Nüüd astub Liis-Katrin esmakordselt üles saatejuhina.

«Saadet juhtida on palju raskem kui ma ette kujutasin. Sarjas kindla stsenaariumi järgi näidelda on üks asi, aga saadet juhtides pead improviseerima ja see mulle meeldib,» rõõmustab Liis-Katrin.

«Aasta televaataja 2013» konkursile kandideerisid sajad huvilised, kelle hulgast pääsesid finaali neljanda klassi õpilane Krister, talupidaja Merje, tudeng Valdo, avalikus sektoris töötav Kalju, abiturient Karolin ning ehitaja Argo.

Televiktoriini peaauhinnaks on tipptasemel teler, millest aasta parimal televaatajal on edaspidi veelgi mõnusam oma lemmiksaadetele kaasa elada.

Suur televiktoriin «Aasta televaataja 2013» on Kanal 2s pühapäeval kell 20.00, kohe pärast «Heeringat Veenuse õlal».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles