ERKI Moeshow võitja - KUU HELEDAM POOL - Marin Sild

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

ERKI Moeshow 2013 toimus 18. mail Elektriraudtee Depoos.

Moesündmus, mis sai alguse 1982. aastal Eesti Riikliku Kunsti Instituudi poolt, on oma publikut üllatanud igal aastal uute lahenduste ning pööraste kollektsioonidega. Kuna moeshow on olnud kunstitudengite demonstratsioonüritus, avangardse rõivaloomingu ning enese väljaelamise lavaks, on see kasvanud üheks oluliseimaks ning oodatuimaks moeetenduseks Eestis!

Kõik toimub spontaanselt, mis ainult pähe tuleb. ERKI Moeshow ei sea kellelegi ega millelegi piire ette. Kasuta ja loo kollektsiooni tehes mida iganes.

Tänavusel aastal rännati uude reaalsusesse ning ületati olev, jättes kõik vana seljataha.

Õhtu oli täis piiritut mängulisust ning lendlust. Laval näitasid end parimad kollektsioonid.

ERKI Moeshow võitja - KUU HELEDAM POOL - Marin Sild (vabakutseline fotograaf ja disainer)

Marin Sild: Täiskuu äratas mind, aga ma olin pooleldi veel unes. Tundsin, et ma pean kusagile kiirustama. Ma ei tunnetanud oma keha, aga jalad muudkui kandsid mind kaugemale ja kaugemale.

Kuulsin hundi ulgu kesk öist vaikimist. Ma kõndisin teadmata kuhu läbi pimeda metsatuka, seisatan. Äkitselt tundsin justkui keegi hingas mulle kuklasse, pöörasin ehmatades ringi ning minu ees seisis kuuvalgel imekaunis mees.

Tema seljatagant märkasin kauguses tumedaid varje kui hundikarja. Nende silmad kiirgasid nagu virvatulukesed, justkui kutsuksid mind kaasa. Äkitselt ärkasin ja see polnudki uni, nad olid tõesti seal... Ma taipasin et olen üks nende seast...

Vaata võidukollektsiooni! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles