David Hasselhoff ei teadnud varem, kus Tallinn asub

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gumball 3000 võistlejad Raekoja platsil
David Hasselhoff
Gumball 3000 võistlejad Raekoja platsil David Hasselhoff Foto: Jelena Rudi

Tallinna Raekoja platsil peatusid täna hirmkallid luksusautod, sest Eestis olid läbisõidul elustiiliralli Gumball 3000 osavõtjad, lisaks autopargile tekitas inimestes elevust ka filminäitleja David Hasselhoff, kes sattus Tallinnasse esmakordselt.

Kõigil osalejatel ei lähe teekond plaanipäraselt ja nii juhtus ka Tallinnas kõige rohkem elevust tekitanud seriaalidest «Rannavalve» ja «Knight Rider» tuntud näitleja ja laulja David Hasselhoffil, vahendab Menu «Aktuaalset kaamerat».

«Ma armastan Eestit. Gumballi ralli viib meid üle terve maailma kohtadesse, kuhu me muidu ei satuks. Gumball on käinud kogu maailmas - Hiinas, Tais ja siin me nüüd oleme - Eestis, Tallinnas,» rääkis Hasselhoff.

Ta lisas, et ei teadnud enne isegi, kus Tallinn on, ja järsku oli ta laeval teel siia.

«Esimese laeva magasin ma maha, tegelikult ma magasin maha lausa kaks riiki, ma ei jõudnud Venemaale ega Soome. Jäime liiklusesse kinni ja siis läks ühel meie omadest auto katki ja me jäime temaga maha. Aga meil oli kõigil väga tore, me nägime Stockholmi ja tulime Baltic Queeni laevaga siia ja siin on nii tore. Kõik kutsuvad mind siin härra Knightiks,» jagas Hasselhoff muljeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles