Mees tappis kontrollifriigist naise

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees tappis kontrollifriigist naise
Mees tappis kontrollifriigist naise Foto: SCANPIX

Austraalias Melbourne´is anti kohtu alla mees, kes tappis oma kontrollifriigist naise.

Anthony Shrena sõnas kohtus, et ta vabaabielunaine Susanne Wild sõimas teda, kontrollis ta sissetulekuid ning isegi ta WC-kasutust, kirjutab news.com.au.

Samuti olevat naine tal keelanud oma perekonna ja sõpradega suhelda.

«Ta kutsus mind nõrgaks väikeseks lollpeaks,» lisas kohtu alla antu.

Kohtudokumentides seisab, et Shrena kägistas Wilde`i hommikumantli vööga surnuks. Mees mattis naise laiba nende koduaeda.

Shrena selgitas kohtus, et ta töötas kahel töökohal, et nad hästi elada saaksid. Naine ei käinud tööl, kuid soovis mehe teenitu endale saada.

Mees lisas, et naine lubas tal suitsetada ainult 12 sigaretti päevas ning mõnel juhul ei lubanud nende ühise maja mõningaid ruume kasutada.

«Kui keegi koputas meie uksele, siis tuli teeselda, et meid ei ole kodus. Lisaks helistas naine mu vanematele ja sõpradele, kui oli alkoholi tarbinud. Ta kasutas valenime, et mind mustata,» nentis austraallane.

Ka olevat naine talle mitu korda päevas tööle helistanud ning kahtlustanud, et mehel on tööl kellegagi suhe.

«Lõpuks ma ei tahtnud enam koju minna ja püüdsin tööl olla nii kaua kui võimalik. Ka algatas naine naabritega tülisid,» selgitas Shrena.

Mehe kinnitusel hakkas talle viimane piir kätte jõudma siis, kui naine keelas tal kodus tualeti kasutamise. Naine soovitas tal minna loomulikke vajadusi ajama kas töökohta või siis kohalikku ostukeskusesse.

Mehe kinnitusel ei pidanud ühel õhtul pärast naise näägutamist ta närvid enam vastu ja ta tappis naise.

Shrena sõnul ähvardas naine teda pidevalt oma venna ja eksabikaasaga, kes on politseinikud.

«Tahtsin normaalset suhet ja pereelu nagu mu sõpradel ja kolleegidel,» selgitas kohtu alla antu.

Kohus jätkub sel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles